ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, τα συναισθήματά σου θα αμφιταλαντεύονται λίγο κι αυτό θα κάνει τους άλλους να μην ξέρουν πώς να σε διαχειριστούν. Από τη μια πλευρά θα έχεις αναίτια μελαγχολία, κι από την άλλη, χαμόγελο. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, για να λύσεις τις υποθέσεις που ακόμη τυραννούν το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια ευχάριστη μέρα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις έντονο άγχος, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα γνωρίσεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Διανύοντας τη πρώτη μέρα του μήνα, Λέων, οι σκέψεις σου θα τρέχουν σε πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις για το μέλλον. Θ’ ασχοληθείς με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα με παρεξηγήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν, φέρνοντας σε δύσκολη θέση κάποιους φίλους σου. Η διαλλακτικότητά σου, αλλά κι η εξυπνάδα σου, θα λύσουν αυτά τα θέματα και στο τέλος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, δίνεις πολλή σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς από κάποια θέματα, που δεν επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Λέων, που πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σ’ αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η πρώτη μέρα του μήνα, Παρθένε, σε βρίσκει σε φάσης δομικής ανανέωσης, ενώ έχεις αρκετή δυναμικότητα για ν’ ασχοληθείς με οικιακά θέματα. Θέλεις να έχεις πρόγραμμα και ξεκινάς με στάσιμα ως τώρα πράγματα, τα οποία θέλεις γρήγορα να τελειώσεις. Οι λιμνάζουσες καταστάσεις δεν είναι του χαρακτήρα σου, αφού είσαι άτομο που θέλει να ξεκαθαρίζει άμεσα οτιδήποτε σκοτεινό και να προχωρήσει στην επόμενη ιδέα του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις μερικά θέματα στη σχέση σου, Παρθένε μου, με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και σήμερα θα πιάσεις τους άμεσους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact