ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Καλό Μήνα σε όλους! Ο τελευταίος μήνας του 2018, είναι εδώ και αρχίζει μάλλον… έντονα! Τα Παρορμητικά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου, έχουν να αντιμετωπίσουν την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, που θα φέρει ανατροπές, ρήξεις και απρόσμενες αλλαγές σε έρωτα και χρήμα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Στο ξεκίνημά του ο μήνας, Κριέ, σε βρίσκει να έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση κι έντονη δημιουργικότητα, για να τελειώσεις υποθέσεις, στάσιμες μέχρι τώρα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτά που θέλεις να κάνεις και είναι σίγουρο, ότι θα τα πετύχεις όλα, όπως ακριβώς επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα είναι αυξημένη η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα του εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πρωτομηνιά σήμερα, Ταύρε, κι από το πρωί θ’ αρχίσεις να μπαίνεις σε πάρα πολλές σκέψεις για το πως θα ρυθμίσεις ορισμένες καταστάσεις. Και δε φτάνει μόνο αυτό, θέλεις να προγραμματίσεις ακόμη και τις μέρες των γιορτών! Μην πιέζεις περισσότερο το μυαλό σου, άφησε τις καταστάσεις να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει κι ασχολήσου με τα καθημερινά πράγματα του προγράμματός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου ν’ αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις διορατικότητα και πολύ γρήγορα θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις άλυτες εκκρεμότητες, διαφορετικά δε θα μπορείς στο μέλλον να καλύψεις όλα τα θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Με το ξεκίνημα του νέου μήνα, Δίδυμε, εσύ θ’ αρχίσεις να κάνεις σκέψεις για καινούργιες καταστάσεις, αφού το μυαλό σου δε σταματάει ούτε στιγμή να δουλεύει. Οι ιδέες σου είναι έξυπνες κι αργότερα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην ξεκινήσεις όμως αυτή την περίοδο κάτι, αφού ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν περιμένεις, κάτι που θα σ’ εκνευρίσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε στην άκρη, Δίδυμε, το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες κι αφέσου στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact