ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Από το πρωί, Ζυγέ, που ξεκινάει ο μήνας των γιορτών, θα νιώθεις σαν παραδείσιο πτηνό, που ονειρεύεται ανοιχτούς ορίζοντες, εγκλωβισμένο μέσα σ’ ένα κλουβί. Μην αισθάνεσαι έτσι, αφού πραγματικά εσύ έχεις στα χέρια σου τις λύσεις που θα δώσεις σε ζητήματα, τα οποία σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Δικό σου άτομο, μάλλον του φιλικού σου περίγυρου, θα σε παρασύρει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, Ζυγέ. Η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα τα πας πολύ καλά, οπότε μην αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και βγάζεις εις πέρας κάθε τι που θα χειριστείς. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ανατολή της πρώτης ημέρας στον τελευταίο μήνα του χρόνου, Σκορπιέ, σε βρίσκει με έντονη την ανάγκη να δρομολογήσεις καταστάσεις, ενώ έχεις πάρα πολλές ιδέες για πράγματα που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Πολύ καλά κάνεις, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ γερές και γρήγορα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτό που χρειάζεται, είναι σωστός προγραμματισμός και το να μην κινηθείς παρορμητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ, έχουν περάσει και τα τελευταία σύννεφα που σας στεναχωρούσαν με το ταίρι σου. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε οδήγησαν εκτός προγραμματισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Από το πρωί, Τοξότη μου, θα θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου. Οι σκέψεις σου είναι πάρα πολλές κι η ανάληψη των ευθυνών πλέον βρίσκεται μπροστά σου. Θα κάνεις τις επιλογές σου για τα άτομα που θέλεις να κρατήσεις και γι’ αυτά, τα οποία σε πλήγωσαν άδικα. Μην βάλεις συναισθηματικότητα στη ζυγαριά, δες τις καταστάσεις αντικειμενικά και σε βεβαιώνω, ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ καλό, κάνοντάς σε να νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι ο Άρης στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε πολύ καλό σημείο, Τοξότη, και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να προχωρήσεις σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, Αιγόκερε, θα σε βρει με πάρα πολλές ιδέες κι ιδιαίτερα καλή διάθεση. Θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος και γεμάτος χαρά, για τις καταστάσεις που μέχρι τώρα έχεις πετύχει, ενώ θα σε κατακλύσουν ιδέες για πράγματα, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν στο μέλλον. Ο Ερμής συνεχίζει και είναι ανάδρομος, οπότε, σε συμβουλεύω, οι υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις, να μείνουν για λίγο αργότερα, καθώς έτσι η επιτυχία του είναι περισσότερο εξασφαλισμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η μέρα, Αιγόκερε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Δες με σοβαρότητα κάποιες σκέψεις που θα σου παρουσιάσουν.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact