ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Λεβέντες, έρχονται κρεμάλες…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί, τα ρεπορτάζ μας και οι πολιτικές εκτιμήσεις μας, καθημερινώς επιβεβαιώνονται.
Θα ενθυμείσθε ότι, προ ημερών γινόταν Σύνοδος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Στο οποίο ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα, μετέχει το ΠΑΣΟΚ και εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρό του Φώφη Γεννηματά.

Ως εδώ, τίποτε το παράξενο. Είναι παράξενο όμως, να συμμετέχει αυτής της Συνόδου, ως παρατηρητής ο Αλέξης Τσίπρας. Και θα μπορούσαμε να πούμε: “τι ακριβώς γύρευε η αλεπού στο παζάρι;”.

Βέβαια, η απορία αυτή θα διατυπωνόταν από άλλους και όχι από εμάς, που ψαγμένοι όντες, έγκαιρα σας ενημερώσαμε για αυτήν την πολιτική εξέλιξη.

Όταν, αποκαλύπταμε τη σκέψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Τότε, που γράφαμε στις 20 Μαΐου 2016 στο άρθρο μου, “Από τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, στο απεταξάμην το Σαμαρά”:
«… το παπαγαλάκι, εντεταλμένος μισθοφόρος της ΕΕ Μάρτιν Σουλτς, σημερινός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης, ενισχύει με δηλώσεις του τον Τσίπρα.
Ωστόσο, η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα για την “επιτυχία” του Τσίπρα δεν σταματάει στον Σουλτς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γερμανός Αντικαγκελάριος και Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Στην ίδια ορχήστρα “παίζει” και ο Γάλλος πρώην Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Φρανσουά Ολάντ, Πιέρ Μοσκοβισί. Που τυγχάνει να είναι Σοσιαλιστής και σήμερα Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Αλλά, γιατί γίνεται όλη αυτή η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα υπέρ Τσίπρα από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές;
Γιατί, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας χάνει πολύ από την επιρροή του στην ελληνική Κοινωνία, αφού απεδείχθη ότι ήταν ιμιτασιόν ιδεολόγος, αφού έγινε Μνημονιακότερος του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά.
Αυτό λοιπόν, το κεφάλαιο που χάνει από τα αριστερά του ο ΣΥΡΙΖΑ, ένεκα της Μνημονιακής πολιτικής του, αλλά και από τη δημιουργία του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και της “Λαϊκής Ενότητας” του Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα προσπαθήσει να το προσποριστεί από τα δεξιά του….
… Στη λήξη αυτού του σεναρίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Εξ ου και η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, υπέρ Τσίπρα.
Η Φώφη Γεννηματά θα “αποζημιωθεί” με μια Επιτροπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πρότυπα του Δημήτρη Αβραμόπουλου…

keimeno_apostolou1

Ορντίναντσα της Μέρκελ ο Τσίπρας.
Το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα δεν ήταν τυχαίο. Το γιατί το επισημαίναμε στο άρθρο μου της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα:
«Την Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τα ηγετικά στελέχη της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Huawei. Την εταιρεία που υπήρξε ο διάδοχος της Siemens και της Intracom στην Ελλάδα, από το 2007, όταν ξέσπασε το πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο. Αυτός ο διάδοχος που άρχισε να φιλοξενεί τα στελέχη του τότε ΟΤΕ, παρέχοντάς τους όλες τις ανέσεις, χωρίς κανένα πρόσχημα, για να πάρουν μεγάλο μέρος της “ελεύθερης” πίτας των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Και έχει το θράσος η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μας μιλάει για επένδυση με τη Huawei, όταν προσπαθεί, τάχατες να ακυρώσει το βλαβερό για το Δημόσιο συμφέρον, Εξωδικαστικό Συμβιβασμό Ελληνικού Δημοσίου – Siemens.

Με την Huawei, δημιουργείται ένας “έρωτας” μεγάλος (οι ΑΝΕΛ είναι απ΄ έξω), όμοιος των προηγουμένων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τη Siemens, από τη στιγμή που ο ΟΤΕ ανήκει στη Μέρκελ κατά 90% (Deutsche Telecom)!!

Γι΄ αυτό, το εδώ παράρτημα της Siemens απαξιώνεται καθημερινώς και η προσπάθεια εστιάζεται από πλευράς Γερμανίας, στο να σκεπασθούν οι ακαθαρσίες του παρελθόντος. Που από τη στιγμή που το “ζωντανό” δεν πεθαίνει, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει νέες ακαθαρσίες»!!

Έτσι, από την πίσω πόρτα η Μέρκελ, διά μέσω του υπαλλήλου της Αλέξη Τσίπρα, ανοίγει την πόρτα της αναδυόμενης Κινεζικής οικονομίας και ελπίζει να μετέχει του γεωπολιτικού γίγνεσθαι, που μεταβάλλεται ημέρα με ημέρα.

Οι αναρχο-λέτσοι του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν σεργιάνι στην Κίνα.
Σε όλες τις επίσημες προσκλήσεις μιας χώρας στην Επικράτειά τους, αρχηγών κρατών μιας άλλης χώρας και όχι μόνο, ακολουθείται πιστά ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και μια άτυπη συμφωνία μεταξύ κλητήριων και καλεσμένων.
Τα παραπάνω έχει καταφέρει και τα έχει όλα ανατρέψει, ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά από όλες τις επίσημες εμφανίσεις του ως Πρωθυπουργός της χώρας, χωρίς γραβάτα. Μετά, την απαράδεκτη ενδυματολογική εμφάνιση των περισσοτέρων υπουργών της κυβέρνησής του, στα διεθνή φόρα, επί παραδείγματι του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδος, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τα τσαλακωμένα σακάκια, πουκάμισα και με τα παντελόνια που δεν φοράμε ούτε όταν πηγαίνουμε για καφέ με τους φίλους μας, το γλυκό ήρθε και έδεσε στην Κίνα.

Όπου, όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε τον Έλληνα Πρωθυπουργό και την υπουργική κουστωδία του, και που οι Κινέζοι είχαν στρώσει το κόκκινο χαλί των επισήμων προσκεκλημένων τους και είχαν παρατάξει στρατιωτικό άγημα που θα απέδιδε τιμές, έκπληκτοι είδαν να κατεβαίνουν τη σκάλα του αεροσκάφους οι λέτσοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός, με πόλο μπλουζάκι κάτω από το σακάκι του, ξεπέρασε τον ίδιο τον εαυτό του, που μέχρι τώρα η αντισυμβατική εμφάνισή του, περιοριζόταν στο να μη φοράει γραβάτα.

Πίσω του, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Νίκος Κοτζιάς (από σήμερα καταργώ στη γραφή μου το κύριος) χωρίς σακάκι και με το μπλουζάκι πόλο έξω από το παντελόνι.
Μια φρικτή εικόνα που συλλήβδην απαξιώνει την Πατρίδα μας και τον λαό της.

keimeno_apostolou2

Η μαριονέτα της κακόγουστης φιέστας.
Είθισται και στο τελευταίο χωριό της ελληνικής επικράτειας, σε επίσημα δείπνα – εάν οι γυναίκες είναι δημοτικοί άρχοντες – να φοράνε κάποιο ταγιέρ ή κάποιο άλλο ένδυμα που να φανερώνει ηθική και σεμνότητα.
Πολλώ δε μάλλον, όταν είναι η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού και τον συνοδεύει σε επίσημο ταξίδι του, στο εξωτερικό όπου εκπροσωπεί όλον τον ελληνικό λαό.

Ωστόσο, στην Κίνα είδαμε τη γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα, ενδεδυμένη με στράπλες φόρεμα και πέδιλα ψηλοτάκουνα.
Τέτοια εμφάνιση καμιά γυναίκα του Παλαμά των Σοφάδων Καρδίτσας και όλης της γύρω περιοχής δε θα τολμούσε να κάνει, ούτε σε γάμους, ούτε σε βαφτίσια.

Αλλά, φαίνεται άλλαξε η “φιλοσοφία” της αριστεράς, από τη στιγμή που έγινε κυβέρνηση. Οι γυναίκες από την αξυρισιά, πέρασαν στις ξυρισμένες μασχάλες και την αποτρίχωση μπικίνι και από τα ριχτάρια, προχώρησαν σε εξεζητημένα φορέματα.
Αυτή ή “αλλαγή” πράγματι φανερώνει προοδευτική νοοτροπία.

keimeno_apostolou3

Κρίμα Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στο στρατόπεδο της “Πλεύσης” άρχισαν οι πρώτες έντονες διαφωνίες που προκαλούν αναταράξεις. Φαίνεται ότι το ταξίδι της Ζωής στις ΗΠΑ, άλλαξε την ρότα του καραβιού.

Πριν από αυτό το ταξίδι, η Ζωή ήταν “ανοικτή” σε συνεργασίες με πατριωτικά κόμματα και κινήματα. Γιατί, η Ζωή με την πολιτική της συνέπεια και το ήθος της, είχε καταφέρει να στηρίζετε από πολλούς ανιδιοτελείς Έλληνες, ανεξαρτήτως προηγούμενης πολιτικής επιλογής. Φάνταζε, ως η καθαρή πολιτική λύση.

Όμως, μετά το ταξίδι της, φαίνεται ότι αποδέχθηκε το ρόλο του δορυφόρου του κόμματός της. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
Γιατί, μιλώντας στον Real fm του “Δημοκράταρου” Νίκου Χατζηνικολάου, είπε για τα περιθώρια συνεργασίας με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ: “… είναι άνθρωποι με εγνωσμένη διαδρομή και αγώνες και απολύτως χρήσιμη η ύπαρξή τους στο πολιτικό στερέωμα…”.

Για δε, τη ΛΑΕ του Λαφαζάνη, είπε: “… δεν έχουμε ανταγωνισμό με την Λαϊκή Ενότητα. Οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη μέσα από τη ΛΑΕ είναι άνθρωποι, που έχουν δοκιμασθεί και στάθηκαν όρθιοι, στάθηκαν στο ύψος τους…”.

Κρίμα Ζωή. Γιατί, η λύση που σου προτείναμε εμείς, θα έκανε την “Πλεύση Ελευθερίας”, κυβέρνηση.
Δυστυχώς εσύ θέλεις να είσαι ένα μικρό κόμμα αντιπολίτευσης. Πορέψου λοιπόν, με τη ΛΑΕ (για δεύτερη φορά) και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να δεις τη γλύκα!!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact