ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Τσίπρας και Καμμένος βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου

«Είναι επικίνδυνοι κάποιοι από αυτούς που είναι δίπλα στον πρωθυπουργό, φοβάμαι που τον βλέπω να πανηγυρίζει»

«Τσίπρας και Καμμένος βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα απουσίας μεταρρυθμίσεων. Ο κόφτης που συμφώνησε η κυβέρνηση είναι ένας μπαμπούλας, ένα ταπεινωτικό μέτρο. Καθυστερήσαμε αρκετά. Νωρίτερα το κλίμα ήταν πιο ευμενές» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» και το δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

«Το δίλλημα ή να μας πετάξουν έξω ή να τα δεχθούμε όλα δεν το δέχομαι. Υπάρχει και άλλους δρόμους. Ο δρόμος της συμφωνίας, ανάμεσα στα κόμματα, να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας και να ξεκινήσουμε τις μεταρρυθμίσεις.  Αυτός είναι ο τρίτος δρόμος. Μια οικουμενική κυβέρνηση χωρίς τη Χρυσή Αυγή» ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε ότι: «Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Υπάρχουν φανατικοί δίπλα σε Μητσοτάκη και Τσίπρα. Είναι επικίνδυνοι κάποιοι από αυτούς που είναι δίπλα στον πρωθυπουργό. Φοβάμαι όταν βλέπω τον Τσίπρα να πανηγυρίζει. Φοβάμαι ακόμα περισσότερο».

Επιπλέον ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε και τι του είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο τηλεφώνημα που του έκανε μετά το πρόσφατο Eurogroup. «Μετά το Eurogroup που μιλήσαμε με Τσίπρα ήταν αισιόδοξος και μου είπε πως πετύχαμε να πετάξουμε έξω το ΔΝΤ γιατί θα εξασφαλίσουμε τα λεφτά του Ταμείου από τον ESM. Αυτό είναι καλό για την διαπραγμάτευση αλλά κακό γιατί χωρίς το ΔΝΤ δεν θα μπορεί η χώρα να βγει στις αγορές. Μου είπε πως θεωρεί τον κόφτη δευτερεύων θέμα. Μου είπε πως φοβάται τον έλεγχο του 2019 και όχι τους τρείς επόμενους» ανέφερε.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης είπε πως πρεσβευτής μιας μεγάλης χώρας (χωρίς να την κατονομάσει), πήγε και τον βρήκε και του είπε πως ο Τσίπρας θα μείνει πρωθυπουργός μέχρι το Φθινόπωρο!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact