ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Love Island»: Οι δύο «καυτές» παίκτριες που θα προκαλέσουν… ταραχή στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Δύο πολύ όμορφες κοπέλες που «κλείδωσαν» για το νέο παιχνίδι και αναμένεται να προκαλέσουν… ταραχή με την εμφάνισή τους στο νησί!

Το Love Island έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν με παίκτριες και παίκτες φωτιά, αλλά και την μοναδική Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ένα fun ριάλιτι γνωριμιών που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Η επίσημη περιγραφή του σταθμού χαρακτηρίζει το Love Island ως «ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα που έχει έναν και μοναδικό στόχο… την αγάπη». Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι παίκτες σιγά σιγά γίνονται γνωστοί. Παίκτες και παίκτριες που σίγουρα θα συζητηθούν.

Οι παίκτες φυσικά δεν διεκδικούν μόνο την αγάπη, αλλά και 50.000€. Το Love Island θα γυριστεί στην Τενερίφη κι έρχεται πρώτη φορά στις οθόνες μας.

Μάθαμε δύο από τις παίκτριες που θα βάλουν “φωτιά” στα βράδια μας και θα αναστατώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το okmag.gr, στο νησί του έρωτα ταξιδεύουν η Μαριάννα Μπαφίτη και η Κατερίνα Βαγκάνσια. Δύο εκρηκτικές παρουσίες που ασχολούνται με το μόντελινγκ, αλλά και τα social media.

Ειδικότερα, η Μαριάννα Μπαφίτη κατάγεται από την Πάρο και Θεσσαλονική κι έχει μεγαλώσει στη συμπρωτεύουσα. Εργάζεται σε Αθήνα και Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις κι έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως το Mykonos Live TV. Μάλιστα, ασχολείται με το μόντελινγκ και το Instagram, με τον λογαριασμό της να αριθμεί 152 χιλιάδες followers.

Από την άλλη η Κατερίνα Βαγκάνσια έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί μπροστά από την κάμερα αφού είχε λάβει μέρος στο GNTM 3, αλλά και το Style Me Up, όταν προβαλλόταν στο OPEN.

Αυτές είναι οι δύο “καυτές” παίκτριες που ταξιδεύουν στο Love Island και διεκδικούν το έπαθλο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Πηγή: youfly.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact