ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Love Island: Οι πιο ακραίες σκηνές στο ριάλιτι που έρχεται στον ΣΚΑΪ

Σε μια αρκετά ριψοκίνδυνη απόφαση προχώρησε ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι φέρνει στην Ελλάδα το Love Island, ένα ριάλιτι που έχει κατά καιρούς προβληματίσει το τηλεοπτικό κοινό στο εξωτερικό, προκειμένου να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει στο πρόγραμμα της νέας σεζόν το Big Brother.

Τι κι αν τα δύο προηγούμενα χρόνια το ΕΣΡ βρισκόταν «από πάνω» από το συγκεκριμένο ριάλιτι του καναλιού; Από Σεπτέμβρη η κατάσταση θα είναι ακόμη πιο «επικίνδυνη».

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η ιστορία του Love Island. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα ριάλιτι το οποίο περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα μεταξύ των διαγωνιζομένων. Νέοι singles μπαίνουν σε μια πολυτελέστατη βίλα, με σκοπό να βρουν το ταίρι τους μέσα από μια σειρά δοκιμασιών. Πολύ θέλουν να ξεφύγουν τα πράγματα;

Ήδη οι πρώτες «φωνές» για το ριάλιτι ακούστηκαν. Και μάλιστα εντός καναλιού. Στο «Καλό μεσημεράκι» της Πέμπτης (5/5) ο παρουσιαστής «κάρφωσε» το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. «Μέχρι τελευταία στιγμή λέω “θα το πάρουν πίσω”. Αφού βγήκε τρέιλερ είναι official. Θέλω να πάω στο Φάληρο και να φωνάξω. Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά.

Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους να βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ; Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;» είπε από την πλευρά του ο Νίκος Μουτσινάς.

Η αλήθεια είναι πως το Love Island αποτελεί ένα μεγάλο ρίσκο για το περιεχόμενο του ΣΚΑΪ. Ειδικά δε αν κρίνουμε από τα όσα έχουμε δει σε αντίστοιχες εκδοχές της βρετανικής και της αυστραλιανής τηλεόρασης. Σε αυτό το ριάλιτι δεν υπάρχει μέτρο και όλα επιτρέπονται. Το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο και οι παίκτες δεν διστάζουν ακόμη και να ερωτοτροπήσουν μεταξύ τους, μπροστά στα μάτια άλλων συμπαικτών τους και κάτω φυσικά από το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας.

Τέτοια πλάνα έχουν παίξει κανονικά στην τηλεόραση αυτών των κρατών (ακολούθησαν και πρόστιμα) και μένει να δούμε τι θα γίνει με τη δική μας περίπτωση. Ήδη γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα θα πάει στη late night ζώνη, δηλαδή από τις 23.00 και μετά. Αρκεί όμως αυτό;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact