ΚΟΣΜΟΣ

Lufthansa: Ξεκινά εκ νέου τις πτήσεις στο βόρειο Ιρακ


Οι πτήσεις της εταιρείας προς την Ασία και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής θα συνεχίσουν να παρακάμπτουν τον εναέριο χώρο του Ιράκ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Deutsche Lufthansa ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα ξεκινήσει εκ νέου από τη Δευτέρα τις πτήσεις από και προς το Αρμπίλ, που βρίσκεται στο βόρειο Ιράκ, ωστόσο τα αεροσκάφη της θα συνεχίσουν να αποφεύγουν τον εναέριο χώρο πάνω από την περιοχή που ελέγχει η μαχητική ομάδα Ισλαμικό Κράτος.

Οι πτήσεις της εταιρείας προς την Ασία και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής θα συνεχίσουν να παρακάμπτουν τον εναέριο χώρο του Ιράκ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι αλλαγές στα δρομολόγια πτήσεων θα ισχύσουν για τις Lufthansa, Lufthansa Cargo, Austrian Airlines και Swiss, ανακοίνωσε ο αερομεταφορέας, προσθέτοντας ότι τα νέα δρομολόγια δεν θα επιμηκύνουν σημαντικά τον χρόνο πτήσης.

Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες αποφάσισαν, την περασμένη εβδομάδα, να σταματήσουν τις πτήσεις σε ορισμένες περιοχές συγκρούσεων, μετά την κατάρριψη στις 17 Ιουνίου του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 298 άνθρωποι.
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μήπως μας δουλεύουν;

Τελικά μήπως μας δουλεύουν; Και αυτό δεν είναι…

Κωνσταντίνου: Είμαστε όλοι Πακιστανοί!

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντίνου,που πριν από…

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον ελληνικό στρατό

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ο υφυπουργός…

Εκτός ελέγχου ο απελπισμένος Ερντογάν – Τύπωσε 56 δισ. λίρες καταγγέλει η αντιπολίτευση

Τουρκία: Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει…

Καλά νέα: Αλλάζουν όλα στα τέλη κυκλοφορίας

Η οικονομική ζημία που έχει προκαλέσει η πανδημία…
contact