ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Γιαννάκου στο One Channel: Αυτά που είπε ο Κ. Μητσοτάκης θα τα κάνει

Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου, όπου συζητώντας με τους Δήμητρα Κρουστάλλη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη, τοποθετήθηκε γύρω από την επικαιρότητα στην οικονομία, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις που οδηγούν στις κάλπες των εθνικών εκλογών.

Απαντώντας στο ερώτημα για το κατά πόσο η σύγκλιση ΚΥΣΕΑ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έγινε για λόγους επικοινωνιακούς, η κ. Γιαννάκου, έκανε λόγο για μία ίσως υπερβολική κίνηση, ενώ υπογράμμισε πως η Τουρκία είναι εκείνη που δραματοποιεί την κατάσταση μέσα από την κλιμάκωση της προκλητικότητας της στην Ανατολική Μεσόγειο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η Τουρκία δεν δέχεται να συμβαίνει τίποτα στην περιοχή της που να μην το ελέγχει. Η ίδια μιλώντας για την στάση που θα έπρεπε να κρατήσει η ΕΕ απέναντι στην Άγκυρα, υπογράμμισε πως θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις που «πονάνε» την Τουρκία.

Αναφερόμενη τώρα στο οικονομικό τοπίο που διαμορφώνεται για τη νέα κυβέρνηση και το δημοσιονομικό χώρο που υπάρχει για την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ για ανάπτυξη, η κ. Γιαννάκου δήλωσε πως οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εφαρμόσιμες.

«Αυτά που είπε που ο κ. Μητσοτάκης θα τα κάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου, ενώ απαντώντας στις αιχμές της αντιπολίτευσης γύρω από τα εργασιακά, δήλωσε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη χώρα, ενώ το Κράτος δεν θα χάσει το κοινωνικό του προφίλ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact