ΚΟΣΜΟΣ

Μαγιόρκα: Πίνουν και πηδούν από τα μπαλκόνια, για «πλάκα»!


Το αποκαλούν «balconing» και είναι η νέα μόδα στο θέρετρο Μαγκαλούφ όπου δεν υπάρχει μέτρο, ούτε μπροστά στον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινης ζωής

«Πρέπει να πας στο Μαγκαλούφ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου». Αυτήν την προτροπή ακολούθησαν φέτος οι 12.000 νεαροί Βρετανοί που θα επισκεφθούν το θέρετρο αυτό της Μαγιόρκα. Το… παρασύνθημα, είναι «ήλιος, θάλασσα, σεξ και πάνω από όλα φθηνό αλκοόλ». 

Το μείγμα είναι… εκρηκτικό και πολλές φορές οδηγεί τους νέους σε αποφάσεις επικίνδυνες ακόμα και για τη ζωή τους. Μια τέτοια είναι και αυτό που αποκαλούν «balconing», που σημαίνει «πάρε φόρα και πήδα από το μπαλκόνι». Αυτό ακριβώς, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο. Ο σκοπός είναι να προσγειωθείς στην πισίνα, αλλά προφανώς, δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί. 

Στις αρχές Αυγούστου ένας νεαρός Γάλλος έχασε τη ζωή του σε μια τέτοια απόπειρα και  ήταν το έκτο άτομο που σκοτώνεται από το «balconing» στο Μαγκαλούφ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Pais». 

Πολλοί για την «κατάντια» του Μαγκαλούφ, που έγινε γνωστό στις αρχές του καλοκαιριού με αφορμή τα σεξουαλικά όργια σε κοινή θέα σε μπαρ για ένα ποτό, κατηγορούν δύο αδέρφια. Οι Βρετανοί Ντάνι και Τζον Ντάλι είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, κλαμπ αλλά και της ιδέας «Carnage Tour» που προσφέρει έναντι 30 λιρών μια βόλτα από όλα τους τα μαγαζιά με το ποτό στην τιμή – κι αυτό σημαίνει όσο ποτό θέλουν. 

«Χθες πήδηξα από το ένα μπαλκόνι στο άλλο» λέει στην «El Pais» ένας νεαρός Άγγλος που συμπληρώνει «Είμαι Άγγλος και μπορώ να κάνω ό,τι μ’ αρέσει»! Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από βίντεο νεαρών που προσπαθούν να βρουν την πισίνα πηδώντας από τα μπαλκόνια τους, χωρίς πουθενά να δείτε τα θύματα της τρέλας αυτής, τους νέους που η ζωή τους χάνει την αξία της μπροστά στο κέρδος και το αλκοόλ.



Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact