ΕΛΛΑΔΑ

“Μαμά με πήρε κάποιος και μου κατέβασε το βρακάκι” – Νέα στοιχεία για τον Πακιστανό που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 5χρονη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ασέλγεια σε 5χρονη στο Κορωπί: “Μαμά με πήρε κάποιος και μου κατέβασε το βρακάκι”

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της απόπειρας ασέλγειας σε βάρος ανήλικης σε σχολή ιππασίας στο Κορωπί από 20χρονο, που εργαζόταν εκεί. Η 5χρονη περίμενε σε ένα σημείο πριν ξεκινήσει το μάθημα ιππασίας. Κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και κατευθύνθηκε στο στάβλο να παίξει με τα άλογα.

Εκεί, ο 20χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, βρήκε την ευκαιρία να την προσεγγίσει, κατέβασε το εσώρουχο και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο MEGA για όσα είδε να εκτυλίσσονται, την ώρα που εκείνος άφηνε τροφή για τα άλογα.

«Είδα ένα κοριτσάκι που έκανε ιππασία. 4-5 χρονών ξανθούλικο με ροζ μπουφανάκι. Ο Πακιστανός ευγενέστατος πήρε τα χόρτα. Μίλησα μαζί του, μίλησα και δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι τρέχει. Απλά τον είδα που κοιτούσε προς το άλογο» σημείωσε ο Μιχάλης Τοπαλίδης.

Ο 20χρονος βρέθηκε σε απόμερο μέρος με το κοριτσάκι και παρά την προσπάθειά του να την αποπλανήσει, η μικρούλα κατάφερε να ξεφύγει. Έντρομη επέστρεψε στη μητέρα της, που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

«Ο αλλοδαπός βρήκε την ευκαιρία. Έπιασε το κορίτσι, το γύμνωσε από τη μέση και κάτω και προέβη εναντίον του σε ασελγείς πράξεις», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης. «Η μητέρα της ανήλικης προέβη στην καταγγελία εκφράζοντας συνάμα την ανησυχία της μήπως ο άνδρας αυτός είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις στο παρελθόν» πρόσθεσε ο κ. Καλιακμάνης.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης της σχολής ιππασίας, ήταν ο ίδιος που επενέβη και ακινητοποίησε τον δράστη. Λίγο αργότερα αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον άκουσαν να ομολογεί.

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος. Αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μου η καταγγελία της μητέρας, κινητοποιήθηκα άμεσα, ακινητοποίησα ο ίδιος τον φερόμενο ως δράστη (ο οποίος εν τω μεταξύ επιχείρησε να διαφύγει) και τον παρέδωσα στις αστυνομικές Αρχές», υπογράμμισε.

Την ίδια ώρα, ελέγχεται από τις αστυνομικές Αρχές αν ο 20χρονος δράστης εργαζόταν ανασφάλιστος και αν η εν λόγω σχολή ιππασίας έχει άδεια λειτουργίας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact