ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

MasterChef spoiler (02/06): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Tο βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο στο οποίο όλο το παιχνίδι άλλαξε.

Οι Σωτήρης Κοντιζάς και Λωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν στους πάικτες ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει τριπλή αποχώρηση και πως όλοι πλέον θα μαγειρεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αρχικά παρακολουθήσαμε την δοκιμασία του Mystery Box. Όλοι οι πάικτες πλην της Μαριάννας έφτιαξαν εντυπωσιακά πιάτα και πήραν τα θετικά σχόλια των κριτών. Η Μαριάννα για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να βγάλει ένα αξιοπρεπές πιάτο και φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι γύρισε στο MasterChef περισσότερο για το reality κομμάτι τους και πολύ λιγότερο για το μαγειρικό σκέλος. Όπως ήταν φυσικό οι κριτές της ανακοίνωσαν ότι είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση και την έστειλαν στον εξώστη.

Τα καλύτερα πιάτα ήταν αυτά των Σταύρου, Σταυρή και Δημήτρη με τον Βαρθαλίτη να είναι ο νικητής και να επιλέγει το βασικό συστατικό που θα μαγειρέψουν οι υπόλοιποι στο τεστ δημιουργικότητας.

Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι δυο παίκτες που θα ακολουθήσουν την Μαριάννα στην δοκιμασία αποχώρησης, αλλά και τον νικητή ο οποίος θα είναι αρχηγός στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό βάσει διαρροών (spoiler) που κυκλοφορούν η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα είναι η Μαριάννα, ενώ θα την ακολουθήσουν αύριο η Μάρλεν και ο Διονύσης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact