ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαστοράκης – Γκολεμά 1-0!

Ο Νίκος Μαστοράκης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου απαγορεύει στην Ντέπυ Γκολεμά να αναφέρεται στο εξής στο όνομά του. Σύμφωνα με την εν λόγω δικαστική απόφαση, η τηλεκριτικός υποχρεώνεται να διαγράψει από τη σελίδα της στο facebook κάθε ανάρτηση για εκείνον, αλλά και με κάθε τρόπο «να μην τον πιάνει στο στόμα της» ή καλύτερα στην… πένα της σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής συζητήθηκαν στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο «Μr Bingο» κατά της Ντέπυς Γκολεμά, ύστερα από φραστική κόντρα των δύο στο facebook, με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Ο Μαστοράκης -διά του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού- παρουσίασε στο δικαστήριο τα επιχειρήματά του για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την αντίδικο, ενώ το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, η οποία προέβαλε το επιχείρημα ότι η Γκολεμά εκφράστηκε με οργή, επειδή και η δική της μητέρα ήταν καθαρίστρια και πως τα γραφόμενα της αποτελούν πολιτική θέση.

Απόλυτη σιωπή

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των θέσεων του Μαστοράκη και επέβαλε στη δημοσιογράφο την απόλυτη… σιωπή για εκείνον, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που θα γίνει τον Οκτώβριο. Ωστόσο ο Νίκος Μαστοράκης δεν μένει μόνο σε αυτή την απόφαση, καθώς θα προβεί και σε κατάθεση αγωγής, όχι μόνο προς τη συγγραφέα του συκοφαντικού δημοσιεύματος αλλά και κατά παντός τρίτου, συμπεριλαμβανομένου του facebook, της Google και -όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος- των «πιστών» οπαδών της για τα εξίσου υβριστικά σχόλια που κατέθεσαν και εκείνη με χαρά φιλοξένησε. Να προσθέσουμε ότι η απόφαση κοινοποιήθηκε και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, που θα παρέμβει, αν η καταδικασθείσα δεν συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.
Να τονίσουμε ότι ο «Μαστ» θεωρεί με σημασίας τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, επειδή έτσι μπορεί να μπει φραγή στο λεγόμενο… ξέφραγο διαδίκτυο. «Η απόφαση είναι σπουδαίας σημασίας για όλους τους επίδοξους (και πολλές φορές ανώνυμους) υβριστές και συκοφάντες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact