ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαστοράκης – Γκολεμά 1-0!

Ο Νίκος Μαστοράκης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου απαγορεύει στην Ντέπυ Γκολεμά να αναφέρεται στο εξής στο όνομά του. Σύμφωνα με την εν λόγω δικαστική απόφαση, η τηλεκριτικός υποχρεώνεται να διαγράψει από τη σελίδα της στο facebook κάθε ανάρτηση για εκείνον, αλλά και με κάθε τρόπο «να μην τον πιάνει στο στόμα της» ή καλύτερα στην… πένα της σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής συζητήθηκαν στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο «Μr Bingο» κατά της Ντέπυς Γκολεμά, ύστερα από φραστική κόντρα των δύο στο facebook, με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Ο Μαστοράκης -διά του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού- παρουσίασε στο δικαστήριο τα επιχειρήματά του για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την αντίδικο, ενώ το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, η οποία προέβαλε το επιχείρημα ότι η Γκολεμά εκφράστηκε με οργή, επειδή και η δική της μητέρα ήταν καθαρίστρια και πως τα γραφόμενα της αποτελούν πολιτική θέση.

Απόλυτη σιωπή

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των θέσεων του Μαστοράκη και επέβαλε στη δημοσιογράφο την απόλυτη… σιωπή για εκείνον, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που θα γίνει τον Οκτώβριο. Ωστόσο ο Νίκος Μαστοράκης δεν μένει μόνο σε αυτή την απόφαση, καθώς θα προβεί και σε κατάθεση αγωγής, όχι μόνο προς τη συγγραφέα του συκοφαντικού δημοσιεύματος αλλά και κατά παντός τρίτου, συμπεριλαμβανομένου του facebook, της Google και -όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος- των «πιστών» οπαδών της για τα εξίσου υβριστικά σχόλια που κατέθεσαν και εκείνη με χαρά φιλοξένησε. Να προσθέσουμε ότι η απόφαση κοινοποιήθηκε και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, που θα παρέμβει, αν η καταδικασθείσα δεν συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.
Να τονίσουμε ότι ο «Μαστ» θεωρεί με σημασίας τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, επειδή έτσι μπορεί να μπει φραγή στο λεγόμενο… ξέφραγο διαδίκτυο. «Η απόφαση είναι σπουδαίας σημασίας για όλους τους επίδοξους (και πολλές φορές ανώνυμους) υβριστές και συκοφάντες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact