ΚΟΣΜΟΣ

Ματαιώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις στη Γερμανία

Σε απεργία το προσωπικό ασφαλείας τριών αεροδρομίων

Περισσότερες από 640 πτήσεις ματαιώθηκαν σήμερα στη Γερμανία λόγω της απεργίας του προσωπικού ασφαλείας στα αεροδρόμια του Ντύσελντορφ, της Κολωνίας και της Στουτγάρδης, με μισθολογικά αιτήματα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, από τις 1.054 πτήσεις ακυρώθηκαν 643, όπως ανακοίνωσαν τα τρία αεροδρόμια, προσθέτοντας πως αναμένονται καθυστερήσεις για τους περίπου 115.000 ημερήσιους επιβάτες τους.

Το συνδικάτο Verdi δήλωσε πως διαπραγματεύεται για λογαριασμό των 23.000 εργαζόμενων στον τομέα της ασφάλειας στη Γερμανία. Οι συνομιλίες για τους μισθούς αναμένεται να επαναληφθούν στις 23 Ιανουαρίου, και το συνδικάτο ζητεί αύξηση 20 ευρώ την ώρα προ φόρων.

Τη Δευτέρα, απεργία στα αεροδρόμια Schoenefeld και Tegel του Βερολίνου προκάλεσε επίσης καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact