ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Με αυτό το κόλπο έπειθε τις γυναίκες να γυρίσουν τα βίντεο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τις αποκαλύψεις να είναι συνεχείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA η 42χρονη που του έκανε την τρίτη μήνυση βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021.
«Δεν είναι ψυχικά άρρωστος»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Κανδαράκη, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχω γυναίκες που μου έχουν εμπιστευτεί ότι τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και από μέλη της οικογένειάς τους, όπως τους συζύγους του. Δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή τη συμπεριφορά με ψυχική διαταραχή. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία, πρέπει να υπάρχει το κομμάτι του “υποφέρω”. Δεν είναι θέμα ψυχικής υγείας η υπόθεση αυτή, δε μιλάμε για ψυχική νόσο. Υπάρχει δόλος από πίσω», τόνισε η κ. Κανδαράκη.

«Είχε σκοπό να εκδικηθεί κάποιον, να επιβληθεί, ή μπορεί να θέλει να δώσει ικανοποίηση σε κάποιους με δικό του όφελος. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία δεν μπορεί να υπάρχει δόλος από πίσω», συνέχισε. «Οι νέοι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν να εμπιστευτούν και άρα δεν μπορούν να συσχετιστούν. Δεν μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία. Ναι, καχυποψία στο διαδίκτυο και το πώς το χρησιμοποιούμε, αλλά όχι στους ανθρώπους και τις σχέσεις», σημείωσε.«Θέλουμε ζωντανές σχέσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε σχέσεις και επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Μη στιγματίσουμε τις σχέσεις. Να βάλουμε μεγάλη προσοχή στο πώς χρησιμοποιούμε κάμερες και διαδίκτυο», είπε κλείνοντας η κ. Κανδαράκη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact