ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με λευκή ισοπαλία στους «4» η Μπάγερν!

Χωρίς να «πατήσει το γκάζι» η Μπάγερν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τον 6ο ημιτελικό Champions League την τελευταία επταετία!

H δουλειά είχε γίνει στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Εκείνο το 2-1 της Μπάγερν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από αρκετό για να στείλει το ψυχρό και κυνικό βαυαρικό μεγαθήριο σε έναν ακόμη ημιτελικό.

Μια πρόκριση που έρχεται σαν κερασάκι μιας… διαβολικής εβδομάδας για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες που δημιουργεί το δικό της ιδιότυπο 6-6-6!

Το Σάββατο, πανηγύρισε μαθηματικά τον 28ο και 6ο συνεχόμενο τίτλο της στη Γερμανία, το βράδυ της Τετάρτης με το 0-0 απέναντι στη Σεβίλλη εξασφάλισε την παρουσία της στον 6ο ημιτελικό Champions League την τελευταία επταετία και όλα αυτά φυσικά στον δρόμο για το 6ο της τρόπαιο!

Και πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που η Μπάγερν μετρούσε μέχρι σήμερα μόλις έναν αποκλεισμό στις 24 περιπτώσεις που νίκησε εκτός έδρας το πρώτο ματς σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο σε μια έδρα που μετρούσε μόνο νίκες φέτος στον θεσμό και με 73 γκολ απολογισμό στα τελευταία 21 90λεπτα στο «σπίτι» της. Αυτή τη φορά, απέναντι στους εξαιρετικούς και αξιοπρεπέστατους σε αυτό το παιχνίδι Σεβιγιάνους, το γκολ μπορεί να μην ήρθε ποτέ, ωστόσο η ουσία παρέμεινε: μια ακόμη παρουσία σε τετράδα.


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Χούμελς, Ριμπερί (71΄ Τιάγκο Αλκάνταρα), Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι (77΄ Βάγκνερ), Χάμες Ροντρίγκες), Ρόμπεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μίλερ, Κίμιχ

ΣΕΒΙΛΗ (Βιντσέντζο Μοντέλα): Σόρια, Λενγκλέ, Μπεν Γεντέρ (65΄ Μουριέλ), Μπανέγκα, Κορέα, Ενζονζί, Νάβας, Εσκουδέρο, Βάσκεθ (81΄ Νολίτο), Μερκάδο, Σαράμπια (70΄ Ραμίρες)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact