ΥΓΕΙΑ

Με συμπτώματα Έμπολα 40χρονη Νιγηριανή στην Ιταλία

Μια 40χρονη Νιγηριανή, η οποία διαμένει μόνιμα στη Μάρκε, μια κεντρική περιφέρεια της Ιταλίας, εισήχθη σε νοσοκομείο της περιοχής με συμπτώματα που μπορεί να οφείλονται στον ιό του Έμπολα, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η 40χρονη είχε επισκεφθεί πρόσφατα την χώρα καταγωγής της και από χθες νοσηλεύεται σε απομόνωση, στην πτέρυγα μολυσματικών ασθενειών του νοσοκομείου «Τορέτε» της Ανκόνας.

Η γυναίκα παρουσιάζει συμπτώματα ίδια με εκείνα του αιμορραγικού πυρετού που προκαλεί ο Έμπολα, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για κρούσμα του ιδιαίτερα θανατηφόρου ιού. Αν επαληθευτεί θα πρόκειται για το πρώτο κρούσμα του Έμπολα στην Ιταλία. Στη Νιγηρία έχουν καταγραφεί ως σήμερα 7 θάνατοι επί συνόλου 19 κρουσμάτων.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact