ΕΛΛΑΔΑ

«Με βίασαν 110 άνδρες σε 22 ώρες στην Ελλάδα»

Η απίστευτη εξομολόγηση της 25χρονης

«Ημουν τόσο συγχυσμένη που πίστευα ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και όντως θα γίνουν όλα όπως μου λέει. Ξαφνικά, όμως, λίγα λεπτά αργότερα ήταν σαν να ξύπνησα. Αρχισα να ουρλιάζω και να ζητάω να μιλήσω με την μητέρα μου. Ο Τζακ δεν μου το επέτρεψε. Με πήρε με τη μηχανή του και με πήγε στην άλλη πλευρά της πόλης. Εκεί του είπα ότι δεν μπορούσα να κάνω όλα όσα μου ζητούσε. Του ζήτησα ξανά να μιλήσω με την μητέρα μου. Τότε με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε στο έδαφος και άρχισε να με κλωτσάει. Μου πέταξε μια πέτρα στα μάτια. Στη συνέχεια με παράτησε στο βουνό και με άφησε εκεί, μόνη, τη νύχτα. Για ώρες. Επέστρεψε κάποια στιγμή και μου είπε ότι μετάνιωσε που με χτύπησε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πάντα άλλαξαν. Τον φοβόμουν, αλλά εξαρτιόμουν και από εκείνον. Ημουν εξαρτημένη πρακτικά και συναισθηματικά. Δυο ημέρες μετά με ξαναπήγε στον δικηγόρο. Αρχισα να δουλεύω σαν πόρνη. Πήγαινα από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο και έκανα καθημερινά σεξ με 8 με 10 άνδρες. Εκείνη την περίοδο άρχισα να κάνω σεξ και με τον Τζακ. Η διάθεσή του ήταν απρόβλεπτη και με χτυπούσε χωρίς λόγο.Μια μέρα μου πέταξε μια κανάτα με νερό στο κεφάλι και άρχισε να με φτύνει μέσα σε ένα εστιατόριο. Με βασάνιζε μιλώντας για τη μητέρα μου και τι ήθελε να της κάνει σεξουαλικά. Μετά ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Ο Τζακ με κλώτσησε στο στομάχι, απέβαλα. Η σωματική βία συνεχίστηκε και δεν περνούσε ούτε μέρα που να μην με χαστουκίζει και να μην με σέρνει σε όλο το δωμάτιο από τα μαλλιά», περιγράφει η Μέγκαν στο βιβλίο της.

Αφού έμεινε έξι μήνες στην Αθήνα και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ιταλία, που εργάστηκε ως πόρνη στους δρόμους, ο Τζακ πήγε την Μέγκαν στους γονείς του στην Αλβανία. Την άφησε με έναν Αλβανό τον Ελέκ ο οποίος την έβαλε να δουλεύει σε έναν οίκο ανοχής, όπου οι άνδρες έδιναν 20 ευρώ για να περάσουν πέντε λεπτά μαζί της. Την πρώτη νύχτα στον οίκο ανοχής ήρθε σε επαφή με πάνω από 50 πελάτες. Ο καιρός περνούσε και οι νύχτες στον οίκο ανοχής ήταν πάντα ίδιες: Η Μέγκαν περνούσε τις βραδιές της με πάνω από 50 πελάτες την ημέρα. Μια ημέρα μάλιστα σε 22 ώρες συνευρέθηκε με 110 άνδρες.

Ο Ελεκ τελικά πούλησε την Μέγκαν σε άλλον νταβατζή, ονόματι Κριστόφ και η νεαρή συνέχισε να δουλεύει σε οίκους ανοχής. Στη μητέρα της, όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο, παρίστανε ότι ήταν όλα καλά. Ο νταβατζής της την ανάγκαζε να της στέλνει χαρούμενες και όμορφες φωτογραφίες της στις οποίες παρίστανε ότι εργαζόταν σε ένα καφενείο.

Πώς γλίτωσε μετά από 6 χρόνιαΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact