ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΗΨΕΩΣ …

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης…

«ΠΟΛΛΟΙ από εκείνους που κατέχουν στην κοινωνία αξιώματα υψηλά ,θυμίζουν τα ράφια της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ και αδιάβαστα βιβλία κατέχουν τα πιο ΥΨΗΛΑ ΡΑΦΙΑ» !

Φιλοι μου! Ο Δημόσιος Βίος της Χώρας ΠΑΣΧΕΙ σε κρίσιμο σημείο !!! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ δεινοπαθούν κάτω από την ασφυκτική πίεση των νέων «ηθων»που επιβάλλονται στη ζωή του τόπου!!!

ΟΙ φορείς των ΘΕΣΜΩΝ έχουν περιπέσει σε ανυποληψία! Το ατομικό συμφέρον κυριαρχεί ! ΟΙ Νομοι ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ,η Αξιοκρατία έχει ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ! !!!

ΣΤΗΝ κοινωνία συμβαίνει συχνά ,ότι και στις ζυγαριές . Οι ΑΔΕΙΟΙ δισκοι ανεβαίνουν, ενώ οι ΓΕΜΑΤΟΙ κατεβαίνουν !!!! Οι ύβρεις μεταξύ δημοσίων ανδρών είναι ένα καθημερινό φαινόμενο!

Τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ διαδέχονται το ένα το άλλο δεκαετίες τώρα !!!! Ο Τοπος σύρετε από τα πάθη , η ΝΟΜΗ της Εξουσίας εξαθλιώνει τους χαρακτήρες!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ηγέτες ξεσκεπάζονται ως «δουλοι ηδονών»! Η Πνευματική μας Ηγεσία είναι αλλοτριωμένη, η Πολιτική εξοφλημένη ,το Διεθνές μας ΚΥΡΟΣ καθιζάνει !!! Η ΔΗΜΟΣΙΑ Διοίκηση γραφειοκρατειτε , η δουλειά ΛΙΓΗ , η παραγωγη σε ΠΤΩΣΗ, η Οικονομία τρικλίζει !!!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ !!! Η Αστυνομία χλευάζεται , οι Τρομοκράτες βασιλεύουν, η ανασφάλεια κυριαρχεί !!!! ΕΙΜΑΣΤΕ στα πρόθυρα της ΔΙΑΛΥΣΗΣ !!!!! ΚΑΙ ο Ιδιωτικός βίος ακολουθεί τα ίχνη του Δημοσίου. Ο αμοραλισμός κερδίζει έδαφος και τα ΗΘΗ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ! Οι νέοι διολισθαίνουν στον παρασιτισμό ,και η Οικογένεια χαλαρώνει!!! Το ΧΡΗΜΑ θεποιείται και οι ΑΞΙΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ !!!

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!! Πολλοί διερωτώνται ΑΝ ΖΟΥΜΕ ουσιαστικά, η έχουμε Παραδώσει το Πνεύμα !!!

Η ξεδιάντροπη ζωή Εξοβελιζει την Παραδοσιακοτητα , που ωστόσο τιμάται και γεραιρεται …στα χαρτιά και στους χορους!!!

Γυμνισμός , Ξεδιαντροπιά ,Εκτρωσεις ,Διαζύγια , Πορνεία , Μοιχεία, Κλοπές, Διαρρήξεις, Εγκλήματα , Πατροκτονίες , Μητροκτονίες, Ναρκωτικά , Βια ,Απάτες , ΟΛΑ αυτα μαζι ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ σε τούτο τον τόπο!!!!

Και η νέα γενιά ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ μέσα σε κλίμα ενός ωχ-αδελφισμού και μιας αδιαφορίας για όλους και για ΟΛΑ !!! ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ , έχουν τόσο πολύ ΦΘΑΡΕΙ στις συνειδησεις, ώστε πολλοί ντρέπονται και τις λέξεις να Προφέρουν!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ! !!!!!!

Γι’ αυτό φιλοι μου ,ΟΣΟΙ Αντέχετε και έχετε το κουράγιο ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ τη «ημέρα τη πονηρά «……Γιατί ας το ξέρουμε όλοι, ότι ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ τοποθεσίες στην κόλαση, ο ΘΕΟΣ της κρατάει γι `ΑΥΤΟΥΣ που σε ώρες ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ !!!!

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact