ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο «διπλό» o Παοκ

Όλα τα στοιχεία του… ντέρμπι είχε η αναμέτρηση των Αρκάδων με τους Θεσσαλονικείς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής, με μεγάλη ένταση, αποβολή και πολλά παράπονα για τον Αρετόπουλο.

Η φάση που… κόντεψε να «τινάξει» το ματς στον αέρα έγινε στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Οι Μπέρτος και Κρέσπο πήδηξαν για κεφαλιά, ο άσος του Αστέρα βρήκε με σκαριά στα πλευρά του Ισπανού και τον έριξε στο έδαφος.

AstPAOKMKa

Όμως, ο Έλληνας διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα, ο Μπίσεσβαρ νόμιζε ότι ήταν φάουλ για την ομάδα του, πιάνοντας την μπάλα με τα χέρια και ο Αρετόπουλος υπέδειξε φάουλ για τους Αρκάδες. Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα, άλλαξε την απόφασή του, έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπέρτο, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και η υπόδειξή του ρέφερι προκάλεσε έντονα παράπονα από την πλευρά των γηπεδούχων που εισέβαλλαν… μαζικά στο γήπεδο στην πλευρά του Αρετόπουλου. Μετά από λίγα λεπτά, τα πνεύματα ηρέμησαν αλλά ο Αστέρας συνέχισε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Ο Κουλούρης έλυσε το… πρόβλημα

Όσον αφορά στα… αγωνιστικά, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο νεαρός φορ πήρε την θέση του Στέφανου Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης και δικαίωσε την επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς, μια και με δύο δικά του τέρματα, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα 2-0 στο ημίχρονο. Η… αρχή έγινε στο 22’ όταν ο Κοσίτσκι δεν έδιωξε σωστά το σουτ του Ροντρίγκες και ο Κουλούρης με πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, με εναέριο βολέ, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ κι αυτά της ομάδας του.

AstPAOKMK

Αντίδραση από τους Αρκάδες

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σαφώς πιο επιθετική διάθεση. Πάντως, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον ΠΑΟΚ και πάλι με τον Κουλούρη, ο οποίος έκανε το σουτ στο 55’ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 62’ ο Αστέρας κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι με τον Ιωαννίδη, έπειτα από ανατροπή του Ιγκλέσιας από τον Βαρέλα. Ο Έλληνας φορ έκανε το 2-1 και έδωσε άλλον… τόνο στην αναμέτρηση.

AstPAOKMGA

Φαίνεται πως η μείωση του σκορ προκάλεσε το… ξύπνημα των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς, οι οποίοι ανέκτησαν την κατοχή και προσπάθησαν να φτάσουν στο τρίτο γκολ, προκειμένου να «κλειδώσουν» το «τρίποντο». Όμως, στο 77’ το μακρινό σουτ του Ροντρίγκες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσίτσκι και ο πορτιέρο του Αστέρα αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Σακχόφ στο 81’.Η συνέχεια ήταν… ανάλογη, αλλά οι «ασπρόμαυροι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν, όπως στο 85’ με τον Κίτσιου, όπου αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχνω και στο 87’ με τον Κάμπος, η κεφαλιά του οποίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοσίτσκι.

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (82’ Χαμντανί), Τσιλιανίδης (46’ Ιγκόρ Σίλβα), Φαρίνια (71’ Μάσα), Καλτσάς, Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο (46’ Κίτσιου), Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (87’ Περέιρα), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (77’ Μυστακίδης), Κουλούρης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact