ΓΥΝΑΙΚΑ

Μεγάλο στήθος για 24 ώρες

Πριν φύγει για το ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο με το νέο της αμόρε, η Amanda Sanders ήξερε ότι κάτι της έλειπε… Τι ήταν αυτό; Ένα μεγαλύτερο στήθος. Για το λόγο αυτό πήρε τον πλαστικό χειρουργό, Dr. Norman M. Rowe για μία μικρή… ενίσχυση.

Η νέα μόδα στις ΗΠΑ είναι η προσωρινή αύξησης του στήθους. Ένα ειδικό υγρό τοποθετείται με βελόνα στο στήθος και το κάνει να μεγαλώνει σχεδόν φυσιολογικά και να μικραίνει πάλι μέσα σε 24 ώρες.

Η τιμή της επέμβασης είναι 3.500 δολάρια δηλαδή περίπου 2.700 ευρώ και ασκείται με επιτυχία από τον Dr. Rowe της Νέας Υόρκης.

«Η διαδικασία αυτή είχε εφευρεθεί ώστε ορισμένες γυναίκες να παίρνουν μια πρόγευση για το τι σημαίνει αυξητική στήθους. Όταν οι ασθενείς δεν είναι σίγουρες ότι θέλουν προσθετικά τότε τις αφήνουμε 24 ώρες να τα δοκιμάζουν πριν αποφασίσουν» λέει ο πλαστικός χειρουργός στους New York Times.

Όπως ήταν φυσικό πολλές ήταν οι γυναίκες που θέλησαν να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη μέθοδο πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να κάνουν προσθετική στήθους.

«Πουλάει τρελά για γάμους, γιορτές και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί» λέει γελώντας ο Dr Rowe,
Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι γιατροί που δεν βλέπουν τη συγκεκριμένη μέθοδο με καλό μάτι.

Ο Dr. Michael C. Edwards, πλαστικός χειρουργός στη Σάντα Μόνικα, λέει ότι αυτές οι αυξομειώσεις δεν είναι υγιεινές για το στήθος.

Ο Dr Steven Teitelbaum, αισθητικός χειρουργός και καθηγητής της έγκριτης ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια εκτιμά ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι απαραίτητη. «Μπορεί κάποιος να φορέσει ένα ειδικό σουτιέν και τέλος» λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος ο πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας πλαστικής χειρουργικής Michael Edwards εμφανίζεται εξίσου επιφυλακτικός: «Οι αυξομειώσεις του στήθους με ανησυχούν» δηλώνει.

Στην εφημερίδα φιλοξενείται και η ιστορία της 27χρονης Courtney Daal, από το Μπρούκλιν, η οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο. Πριν το γάμο επισκέφθηκε το γραφείο του Dr Rowe, και μεγάλωσε το στήθος της για την ημέρα του γάμου. Φυσικά ο γαμπρός παρατήρησε την αλλαγή και τη ρώτησε ένα φοράει κάποια ενίσχυση, όμως εκείνη αρνήθηκε τα πάντα. «Το στήθος είναι δικό μου» απάντησε εκείνη και φυσικά η απάντηση αυτή τον ικανοποίησε.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο γάμος της κράτησε λίγο, όσο δηλαδή και το μεγάλο της στήθος. Το ζευγάρι χώρισε μετά το γαμήλιο ταξίδι του.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact