ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μεγάλος γάτος» ο Πάνος Καμμένος: Έτσι έβγαλε 3.350.000 ευρώ εν μέσω πανδημίας

Σε μια κίνηση «ματ» προχώρησε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μαζί με την αδελφή του Αλεξία Καμμένου κατάφεραν να κερδίσουν το «τζόκερ» όπως θα έλεγε κανείς αφού εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού covid-19 πούλησαν ένα ακίνητο προς 3.350.000 ευρώ.

Ποσό αρκετά σημαντικό αν κρίνει κανείς ότι η αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου ακινήτου είναι 1.282.558 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά «ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύεται μεγάλος γάτος». Και αυτό αφού κατάφερε «εν μέσω πανδημίας να πουλήσει ακίνητο στην περιοχή της Ακρόπολης και συγκεκριμένα επί των οδών Χατζηχρήστου και Μακρυγιάννη, σύμφωνα με την συμβολαιογραφική πράξη 27292 που συντάχθηκε από τη συμβολαιογράφο Ελένη Κωνσταντινίδου στις 19 Μαρτίου 2020.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το εν λόγω ακίνητο περιήλθε στην κατοχή των αδελφών Καμμένου μετά το θάνατο του πατέρα τους το 2016, και ήταν ιδιοκτησία του δια της εταιρείας AUTOPOL. Αγοραστής των «οριζόντιων ιδιοκτησιών και εξ αδιαιρέτου ποσοστού οικοπέδου» όπως περιγράφεται στο συμβόλαιο είναι η ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία είναι καταχωρημένη στο Γενικό ΕΜπορικό Μητρώο ΕΒΕΑ στις 12/3/2020″.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η παραπάνω εταιρεία κατέβαλε στον Πάνο και Αλεξία Καμμένου στις 19 Μαρτίου 2020 το ποσό των 3.350.000 ευρώ και η οποία είχε συσταθεί επτά ημέρες νωρίτερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε νέα καταδίκη στον Πάνο Καμμένο επέβαλε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τη 4791/2020 απόφασή του, υποχρεώνοντας τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας σε νέα καταβολή χρηματικής ικανοποίησης λόγω νέας ηθικής βλάβης στον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Όπως είχε αναφέρει το voria.gr με την ιδιότητα του υπουργού, στις 19 Μαρτίου του 2018 και σύμφωνα με τον κ. Πάχτα, ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: «…εκείνους που πιστεύουν ότι την εξουσία σ’ αυτόν τον τόπο δεν την έχει η δύναμη των πολιτών, αλλά οι μεγάλες εταιρείες, οι πολυεθνικές, που με όργανα πολιτικούς, πληρώνοντάς τους θα εκτελούν τις δικές τους αποφάσεις… […] …Να δώσουν στη δικαιοσύνη λόγο όσοι χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα για την επιδίωξη και το σκοπό αυτό. Ως δήμαρχος ο κ. Πάχτας, απ’ αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, εισέπραξε επισήμως 11 εκατ. 600 χιλιάδες από την «Ελληνικός Χρυσός»…».

Πηγή: Pagenews

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact