ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μενεγάκη – Λάτσιος: Νέο επεισόδιο για τη βίλα! Κόβεται στη μέση;

Ο πραγματογνώμονας θα λύσει τον γόρδιο δεσμό σχετικά με τη βίλα των Μελισσίων, εκεί όπου άλλοτε έμεναν μαζί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Espresso”.

Για το ακίνητο με τα χρυσά ταβάνια και την πισίνα θα γίνει και νέα συζήτηση στο ακροατήριο, μετά την πραγματογνωμοσύνη για το αν η έπαυλη …σπάει στα δύο ή όχι.

Χθες το πρωί, στο Πρωτοδικείο της Αθήνας τα ονόματα του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη βρίσκονταν και πάλι στο πινάκιο της αίθουσας, όμως κανείς από τους δύο δεν εμφανίστηκε, αφού εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Όπως γράφει η “Espresso”, η ορκωμοσία του πραγματογνώμονα, που διατάχθηκε από το δικαστήριο για να βοηθήσει τους δικαστές στην έκδοση της απόφασης, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου όρισε και δικό της τεχνικό σύμβουλο ώστε να εξετάσει το σπίτι, ενώ η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη δεν προέβη σε αντίστοιχη κίνηση.

Ο πραγματογνώμονας θα κάνει αυτοψία στη βίλα, ενώ κανονίστηκε και επικοινωνία με τον τεχνικό σύμβουλο του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1. Όταν συντάξει την έκθεσή του θα οριστεί νέα δικάσιμος, στην οποία οι δυο πλευρές θα κληθούν να καταθέσουν, ώστε να εκδώσει το δικαστήριο την απόφασή του.

Από το πόρισμα του ειδικού θα εκτιμηθούν η συνολική αξία του ακινήτου, αλλά και αν μπορεί να διαχωριστεί προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί. Εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, θα εκποιηθεί και το τίμημα θα μοιραστεί στα δύο μέρη.

Κοινός φίλος του ζευγαριού, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε τονίσει στο δικαστήριο ότι: «Το ακίνητο φτιάχτηκε για να μείνει αρχικά στα δύο παιδιά που είχαν τότε ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί να χωριστεί. Υπάρχουν δύο είσοδοι και δύο ρολόγια της ΔΕΗ. Η αξία του ακινήτου δεν ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact