ΖΩΔΙΑ

Μέσα στον Απρίλιο θα βελτιωθούν τα οικονομικά 4 τυχερών ζωδίων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε αρκετά επικεντρωμένοι στην προώθηση και εξέλιξη των επαγγελματικών σας προκειμένου να διασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες και στα οικονομικά σας. Δεν θα λείψουν οι επαγγελματικές ανακατατάξεις και ενάρξεις που θα εντείνουν το στρες ή και θα φέρουν μία νέα προοπτική για εσάς από τις 12/4.Από το ξεκίνημα του Απριλίου δίνετε λοιπόν τον δικό σας αγώνα για να πετύχετε τους στόχους σας και είναι φανερό ότι οι προσπάθειές σας αποδίδουν. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι πιέσεις στα οικονομικά, ιδιαίτερα για εσάς τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί 1-3 Ιουλίου. Εσείς με κάποιο τρόπο, πιέζεστε για την κάλυψη υποχρεώσεων προς τρίτους ή και χρεών ή και παρατηρείτε μείωση των εισοδημάτων της οικογένειας. Αρκετά πιο τυχεροί στα οικονομικά σας αυτό το μήνα θα σταθείτε οι Καρκίνοι που είστε γεννημένοι 16-21/7, όπου η πορεία του μήνα σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Ευνοείστε για πώληση, μίσθωση, για κληρονομικές διευθετήσεις ή και τραπεζικά δάνεια που θα κριθούν θετικά για εσάς.

ΛΕΩΝ

Επεκτατικός μπορεί να χαρακτηριστεί για εσάς ο Απρίλιος, στην πορεία του μπαίνουν στα σκαριά νέα σχέδια, νέες προοπτικές που σας δίνουν αισιοδοξία αλλά σας εγγυώνται και βελτίωση των οικονομικών στην πορεία! Μέχρι τις 19/4 ευνοείστε στην σύναψη οικονομικών συμφωνητικών αλλά και στην εύρεση νέων σχεδίων που θα συμβάλουν στην προσωπική σας επέκταση. Αρκετοί Λέοντες κάνετε νέες σημαντικές ενάρξεις από τις 12/4 που φέρνουν μία νέα προοπτική και στα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε σωστά προτάσεις και συμφωνίες που θα σας γίνουν και να θυμάστε ότι η πρόοδος της καριέρας και των οικονομικών σας είναι δεδομένη! Αποφύγετε την απερίσκεπτη σπατάλη, ή ακόμα και την λανθασμένη ή και απατηλή επιρροή από το κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να δεχθείτε στα οικονομικά οι γεννημένοι κοντά στις 15-16/8, δεν είναι ιδανική περίοδος για εσάς για να προβείτε σε έναν επαγγελματικό συνεταιρισμό γιατί είναι πιθανό να βρεθείτε ζημιωμένοι στα οικονομικά σας. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός που δέχεστε είναι μεγάλος, σας αφήνει όμως ανεπηρεάστους στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος σας βρίσκει ιδιαίτερα μαχητικούς και ενεργητικούς στα επαγγελματικά σας, γεγονός που σας βοηθά να συντηρήσετε καλύτερα και τον οικονομικό σας τομέα, όπου είναι φανερό ότι δέχεται εύνοια αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη από τον Κριό ως τις 14/4 και ο Ερμής απο την ίδια θέση ως τις 19/4 σας βοηθούν στην οικονομική συγκρότηση, στην κάλυψη αναγκών, στην διευθέτηση χρεών αλλά και στην τόνωση του εισοδήματός σας μέσω μπόνους, επιδόματος, δανείου, ή κάποιου έξτρα εσόδου. Η Νέα Σελήνη στις 12/4 εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες και τα χρέη σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 15/9 . Στο δεύτερο μισό του μήνα, μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή να έχετε και τις ιδέες/συζητήσεις για νέα σχέδια ή και επεκτατικά βήματα που θα φέρουν πρόοδο και στον οικονομικό σας τομέα. Εν κατακλείδι, η πορεία του μήνα όσο αγχώδης και να είναι, θα φέρει λύσεις και θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιο ενεργητικοί αλλά και αισιόδοξοι είστε κατά την διάρκεια του Απριλίου, όπου είστε εστιασμένοι στην σύναψη ή και ενίσχυση των επαγγελματικών συνεργασιών, προκειμένου να δείτε και τα οικονομικά σας να έχουν μία εξελιγκτική πορεία! Σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας θα δείτε σταδιακά να σας παρουσιάζεται από τις 14/4 όπου η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου. Η εύνοια για εσάς προέρχεται από ένα έξτρα εισόδημα, ένα βοήθημα / επίδομα, από πώληση/μίσθωση ή και διευθέτηση (πχ να λάβετε χρήματα που είχατε δανείσει ή σας όφειλαν). Θα καταφέρετε ωστόσο να καλύψετε και κάποια χρέη γεγονός που θα σας ηρεμήσει.Τα αιφνίδια έξοδα δεν λείπουν, ενώ σημαντικό είναι να αποφύγετε την σπατάλη που μπορεί να προκληθεί καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού. Η τάση αυτή ωστόσο είναι πιο έντονη για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/09-2/10 που είστε πιο επιρρεπείς αυτό τον καιρό στα οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας απαιτητικός για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα ως τις 23/4 όπου η παρουσία του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, σας αποσυντονίζει και σας συγχύζει εξαιτίας των υποχρεώσεων που τρέχουν με ταχύτητα φωτός και σας εξανεμίζουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (λογαριασμούς, δάνεια, γραφειοκρατικά) δεν σας αφήνουν ανέμελους ή και ανάλαφρους στα οικονομικά αυτό το μήνα. Παρόλο που οι ευθύνες σας είναι πολλές, δεν λείπουν και η στήριξη που δέχεστε από την οικογένεια, ή ακόμα και η εύνοια για οικονομικές υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το θετικό νέο είναι η ενεργοποίηση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, η οποία θα είναι αισθητή και θα σας προσφέρει την ανακούφιση αλλά και την ελπίδα ότι οι οικονομικές σας συνθήκες άμεσα θα βελτιωθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον Απρίλιο είστε αρκετά αισιόδοξοι, ελπιδοφόροι και επεκτατικοί, έχετε τον ενθουσιασμό αλλά και την επιθυμία να γευτείτε και να απολαύσετε όλα όσα σας είχαν λείψει (πχ αγορές, καλωπισμό), η τάση αλυτή είναι αναμενόμενο ότι θα σας οδηγήσει σε υπερβολές ή και σπατάλες οι οποίες θα σας πάνε πίσω, για αυτό συγκρατήστε την τόλμη και το ρίσκο σε αγορές / επενδύσεις. Αξιοποιήστε αυτό το μήνα την δημιουργικότητα και την έμπνευση σας, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στην στήριξη των επαγγελματικών και οικονομικών σας σχεδίων. Χρέη του παρελθόντος ή και υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους θα σας πιέσουν σημαντικά στις 12,16,17 Απριλίου ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επιπλέον, συνυπολογίστε ότι από τις 23/4 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, θα προκαλέσει πιέσεις για την τακτοποίηση των χρεωστικών σας υπολοίπων, γεγονός που θα σας φορτίσει με στρες.Ο Απρίλιος λοιπόν είναι ένας μήνας με παγίδες που πρέπει έξυπνα να τις αποφύγετε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact