ΖΩΔΙΑ

Μέσα στον Απρίλιο θα βελτιωθούν τα οικονομικά 4 τυχερών ζωδίων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην καρδιά της Άνοιξης είναι φανερό ότι είστε δοσμένοι στην διευθέτηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων, αλλά και της στήριξης της οικογένειας ή των προσωπικών υποθέσεων, δίνοντας έναν επιτυχή αγώνα να βάλετε σε μία σειρά όλα όσα έχετε αναλάβει. Ως τις 14/4 βελτιώνονται οι συνθήκες στα οικονομικά της οικογένειας, υπάρχει όμως η ανησυχία για την έκβαση των επαγγελματικών σας. Πιο πιεσμένοι στα οικονομικά σας αυτό το μήνα είστε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 1-4 Ιανουαρίου, όπου ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας περιορίζει σημαντικά ή σας αναγκάζει να κινηθείτε πιο οργανωμένα και υπεύθυνα στην διαχείριση των οικονομικών. Ιδιαίτερα ευνοημένοι με μεγάλες ευκαιρίες στήριξης, ανόδου, επέκτασης και αύξησης του εισοδήματός σας είστε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Αξιοποιήστε τον παράγοντα της τύχης που είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Ο Απρίλιο είναι ένας μήνας ιδανικός για συζητήσεις αλλά και αποφάσεις που αφορούν μία επένδυση, αγορά, ή και οικονομική διευθέτηση ακίνητης / οικογενειακής περιουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Απρίλιο βρίσκεστε σε εγρήγορση και γίνεται η έναρξη πολλών επικοινωνιακών δραστηριοτήτων οι οποίες και σας προσφέρουν ενθουσιασμό για τα νέα σχέδια που καταστρώνονται τώρα στα επαγγελματικά και μετέπειτα στα οικονομικά σας. Ο μήνας προσφέρεται τουλάχιστον ως τις 14/4 για ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις αλλά και νέα σχέδια, σκόπιμο ωστόσο από πλευράς σας είναι να κάνετε ρεαλιστικές επιλογές και μικρά αλλά σταθερά βήματα που σε βάθος χρόνου θα σας αποδώσουν. Από τις 14/4 σταδιακά παρατηρείτε βελτίωση στο οικογενειακό εισόδημα και περισσότερη άνεση στην κάλυψη των αναγκών σας. Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 26-29 Ιανουαρίου βιώνετε ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, που οφείλονται στις αστάθειες που προκύπτουν στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά σας, περισσότερη προσοχή κοντά στις 27/4 με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Σε διαδικασία συγκρότησης, αλλά μεγάλων ευθυνών που σας πιέζουν βρίσκεστε αυτό το μήνα οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου. Οικονομική στασιμότητα ή και αστάθεια βιώνεται αυτό το μήνα οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12/2.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκετε στους εκπροσώπους του ζωδιακού που δέχεστε μεγάλη εύνοια στον οικονομικό σας τομέα, όπου στην πορεία του Απριλίου έχετε τις ευκαιρίες εκείνες για να δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και την ψυχολογία σας να βελτιώνεται δεδομένου ότι θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι! Η Αφροδίτη ως τις 14/4 και ο Ερμής ως τις 19/4 από το ζώδιο του Κριού σας βοηθούν να προχωρήσετε επιτυχώς σε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, που θα ενισχύσουν σημαντικά το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει για εσάς σημαντικές ενάρξεις που θα φέρουν την αποκατάσαση των οικονομικών σας. Και το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη από τις 14/4 και τον Ερμή από τις 19/4 στο ζώδιο του Ταύρου μπορείτε να καταλάξετε σε αποφάσεις και σε συζητήσεις που θα έχουν μία θετική έκβαση για την οικονομική σας πορεία! Αξιοποιήστε άμεσα αυτό το μήνα τις ιδέες σας αλλά και τις επικοινωνίες που θα έχετε και θα βρεθείτε κερδισμένοι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact