ΖΩΔΙΑ

Μέσα στον Απρίλιο θα βελτιωθούν τα οικονομικά 4 τυχερών ζωδίων

Ο δεύτερος μήνας της φετινής άνοιξης πλησιάζει και οι αστρολόγοι εκτιμούν πως θα είναι ένας μήνας που θα φέρει θετικές εξελίξεις στο κεφάλαιο “χρήμα” σε αρκετά ζώδια.

Δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς (όπως είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς) και διαβάστε τις προβλέψεις για τα οικονομικά όλων των ζωδίων για τον ερχόμενο μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει με αρκετές ενάρξεις οι οποίες θα σας δώσουν την δυναμική να φέρεται σε ισορροπία και τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 14 Απριλίου θα συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του εισοδήματός σας. Το χρήμα θα έρχεται πιο εύκολα στα χέρια σας, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Προσοχή ωστόσο στις σπατάλες και στα ξαφνικά έξοδα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 30-31/3. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 12/4 στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ώθηση να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενεργοποιηθείτε προς νέες κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι 10-14/4. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού στις 27/4 θα εντείνει το φόβο ή την ανασφάλεια για υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (πχ τράπεζες, δάνεια, λογαριασμοί), ιδαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/3.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τους Διδύμους ως τις 23/4 εστιάζει όλη την ενέργεια και την δράση σας στην κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών. Οι συνθήκες ωστόσο θα είναι αρκετά πιεστικές, τα έξοδα θα τρέχουν και η δική σας καταναλωτική μανία είναι πολύ πιθανό να σας παρασύρει σε λάθη! Οι Ταύροι γεννημένοι 30/4-2/5 θα βρεθείτε πιο πιεσμένοι αυτό το μήνα στα επαγγελματικά-οικονομικά σας. Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι 15-17/5 θα σας δοθεί μία σημαντική επαγγελματική – οικονομική ευκαιρία κοντά στις 17/4. Από τις 14/4 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, είναι βέβαιο ότι σταδιακά δέχεστε περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε πιο σίγουροι και σταθεροί και στα οικονομικά σας, ενώ την ίδια περίοδο και ο Ερμής από το ζώδιο σας, σας προσφέρει τις ιδέες καιτ ις συζητήσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την στασιμότητα και τον προβληματισμό. Πείτε ναι σε οικονομικά συμφωνητικά ή και προτάσεις που θα δεχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την διάρκεια του Απριλίου στα οικονομικά σας θα πρέπει να σταθείτε αρκετά προνοητικοί , δεδομένου ότι από τις 23/4 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα εντείνει τα έξοδα αλλά και τις πιέσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Σημαντικό είναι λοιπόν να οργανώσετε πολύ καλά τα βήματά σας στον οικονομικό τομέα ή και να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι στις αγορές ή και στις επενδύσεις σας, για να διαχειριστείτε τις προκλήσεις που θα έχετε από την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η ενεργοποίηση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων θα σας βοηθήσει ωστόσο να ελιχθείτε στις προκλήσεις της εποχής, γεγονός που θα σας δώσει ελπίδα για τα μετέπειτα οικονομικά σας βήματα. Ευνοείστε για την σύναψη νέων οικονομικών συμφωνητικών , σημαντικών προτάσεων ή και ενάρξεων που θα φέρουν μία νέα προοπτική στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο γ΄δεκαήμερο του ζωδίου σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact