ΓΥΝΑΙΚΑ

Κι όμως τα μικρόβια είναι αυτά που χαρίζουν νεότητα και ομορφιά σε όλες τις γνωστές stars εδώ και χρόνια. Δείτε το μυστικό τους

Η τεχνολογίας της κοσμητολογίας έχει πάει σε άλλα επίπεδα εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό αποτυπώνετε κάθε μέρα βλέποντας όλα αυτά τα λαμπερά και αψεγάδιαστα πρόσωπα των stars από τον χώρο του θεάματος.

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει και έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές, πως γίνετε όλοι αυτοί οι άνθρωποι άντρες και γυναίκες να συντηρούν την επιδερμίδα τους τόσο λαμπερή και τόσο ελαστική χωρίς να περνάει ο χρόνος από πάνω τους.

Και φυσικά τις περισσότερες φορές βολευόμαστε στην εύκολη λύση και στο μασημένο συμπέρασμα ότι όλες και όλοι έχουν τέτοια δέρματα γιατί πηγαίνουν συνέχεια στο πλαστικό χειρούργο.

Ε λοιπόν εδώ γίνετε και το πρώτο μεγάλο λάθος. Ένα λαμπερό και υγιής δέρμα για να συντηρηθεί έτσι το πρώτο που χρειάζεται είναι να υιοθετήσουμε είναι την φιλοσοφία ότι πρέπει πρώτα να είναι υγιής και περιποιημένο και μετά αν έχει ατέλειες να τις διορθώσουμε.

Παράλληλα λοιπόν με την φιλοσοφία και την περιποίηση έρχεται και η τεχνολογία της κοσμητολογίας να σας λύσουν λοιπόν αυτήν την απορία.

Εδώ και αρκετό καιρό και μετά από χιλιάδες πειράματα και κλινικές έρευνες αποδείχθηκε ότι το δέρμα μας είναι το φυσικό περιβάλλον μίας τεράστιας μικροχλωρίδας και αποτελείται από τρις εκατομμύρια μικρόβια. Μέχρι και σήμερα υπάρχει η νοοτροπία και η λανθασμένη αντίληψη να εξοντώνουμε τα μικρόβια για να έχουμε ένα υγιής δέρμα και το παράδοξο είναι ότι το 98% των προϊόντων περιποίησης που πωλούνται σήμερα στην παγκόσμια αγορά κάνουν ακριβώς αυτό. Σκοτώνουν όλα τα μικρόβια πάνω από το δέρμα μας με την λανθασμένη άποψη ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύουν την ελαστίνη, το κολλαγόνο και άλλα συστατικά που αποτελούν τροφή γι αυτά αλλά είναι απαραίτητα στοιχεία για να έχουμε ένα νεανικό δέρμα.

300x250 rejuvencenamleen1.jpg

Ποια είναι η αλήθεια όμως και γιατί αυτό βλέπετε ότι εδώ και χρόνια δεν έχει κανένα αποτέλεσμα;

H αλήθεια είναι ότι με αυτή την μέθοδο που πλέον έχει αποδειχθεί εντελώς αναποτελεσματική, το μόνο που κάνετε στην επιδερμίδα σας είναι να χτίζετε μία εντελώς κακή επιδερμίδα διότι εξοντώνετε τα καλά βακτήρια και ενδυναμώνετε τα παθογενή βακτήρια τα οποία γίνονται ολοένα πιο ανθεκτικά και πιο δραστήρια πάνω στο δέρμα σας.

Οι μικροοργανισμοί παρά το μέγεθος τους είναι πολύ έξυπνοι. Ξέρουν τέλεια πώς να εργαστούν μαζί για να επιβιώσουν. Τα πρώτα ίχνη μικροοργανισμών πάνω στη Γή έχουν ηλικία 3 δισεκατομμύρια έτη , έτσι έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία από την ανθρωπότητα στο πως να επιβιώσουν.

Η χρήση απορρυπαντικών και απολυμαντικών όπως και προϊόντα για την επιδερμίδα και διάφορες χημικές αλοιφές (σαπούνια λοσιον καθαρισμου ή σαμπουαν , αφρολουτρα και άλλα) αρχικά φάνηκε να λειτουργεί καλά . Ωστόσο, λόγω του μεγάλου χρόνου τους στη γη, οι μικροοργανισμοί μάθαιναν γρήγορα να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Πάνω από αρκετές δεκαετίες μετά την εισαγωγή απολυμαντικών και χημικών , οι μικροοργανισμοί βρήκαν τρόπους για να παρακάμψουν αυτήν την απειλή, την οποία σήμερα ονομάζουμε αντίσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι για το πώς να επιβιώσουν από μια επίθεση απολυμαντικών. Συνεπώς, μειώνεται η αποτελεσματικότητα όλων των μεθόδων που μέχρι σήμερα έχουν ώς κεντρικό στόχο την εξόντωσή τους.

Και εδώ έρχεται η ισορροπία του σύμπαντος να δώσει την λύση. Τα επιβλαβή βακτήρια μόνο σε ένα πράγμα δεν είναι ανθεκτικά και αυτό είναι οι άλλοι μικροοργανισμοί Με λίγα λόγια οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να καταστούν ανθεκτικοί σε άλλους μικροοργανισμούς, μόνο σε χημικές ουσίες που τους απειλούν. Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες βιοκτόνου στα προβιοτικά, επομένως δεν υπάρχει αντίσταση.

Αυτό είναι ουσιαστικά και το μεγάλο μυστικό όλων όσων βλέπετε στην τηλεόραση να έχουν λαμπερές και νεανικές επιδερμίδες και ο τρόπος είναι πάρα πολύ απλός γιατί χρησιμοποιούν προϊόντα περιποίησης με προβιοτικά.

Τα καλλυντικά με προβιοτικά δυστυχώς στην χώρα μας δεν είναι τόσο διαδεδομένα και για αυτό το λόγο δεν τα βρίσκουμε στην Ελληνική αγορά.

Ωστόσο εμείς βρήκαμε κάποια προϊόντα που έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα από τις πρώτες χρήσεις όπως αυτή κρέμα της Namleen η γνωστή πλέον Namleen probiotic rejuvence cream η οποία είναι πλούσια σε προβιοτικά και εξασφαλίζει εντυπωσιακά άμεσα αποτελέσματα για την επιδερμίδα σας.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο για την κρέμα της Namleen είναι ότι η πατέντα των προβιοτικών στα καλλυντικά έχει επιτευχθεί στα εργαστήρια του Βελγίου και μέχρι σήμερα δε μπορεί να διατεθεί στην αγορά σε μαζική παραγωγή λόγο την κλινικής της κατασκευής και λόγο του ότι οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης έχουν ξεκινήσει έναν ανήλεο πόλεμο εναντίων της ώστε να του αναγκάσουν να εξαγοραστούν και γι αυτό το λόγο μπορεί να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην παράδοσή της.

Εμείς την δοκιμάσαμε πάντως και σε αντρικό και σε γυναικείο δέρμα και πραγματικά τα αποτελέσματά της μας άφησαν άφωνους.

arhtro scoops krema 728x90(2).jpg

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact