ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστος και δημιουργικός προβλέπεται για σένα ο τελευταίος μήνας του χρόνου, μιας και φέρνει πολλές ανακατατάξεις και ευχάριστες αλλαγές. Ο Δίας από τις 2/12 κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 7ο οίκο σου δίνοντάς σου την εύνοιά του στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Η εξωστρέφειά σου σε κάνει δημοφιλή και την καρδιά της παρέας όπου κι αν βρεθείς. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 9 έως τις 16/12 διαπραγματεύσου έξυπνα νέες προτάσεις στα εργασιακά, χωρίς συναισθηματισμούς και απλά με βάση τα συμφέροντά σου και μόνο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τα πάνω και τα κάτω της, μιας και γίνεσαι -ίσως από προσωπικές ανασφάλειες- καχύποπτη και γκρινιάρα. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξεις τις μέρες της Πανσελήνου στις 12/12 που από τη μια έχεις τις κλειστές σου κι από την άλλη το μυαλό σου φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο έρωτας που θα εισβάλλει στη ζωή σου θα σε κάνει να ξεχάσεις το παρελθόν και να διαπιστώσεις πως το παιδί μέσα σου συνεχίζει να υπάρχει, να χαίρεται και να διασκεδάζει. Αν και η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σημάδια ανάκαμψης, δεν θα πρέπει να χαλάς αλόγιστα χρήματα. Απόφυγε στολισμένες βιτρίνες καλού κακού που σε ξεμυαλίζουν.

ΛΕΩΝ

Ο γιορτινός τελευταίος μήνας του χρόνου που όλα γύρω σου είναι στολισμένα και χαρούμενα, φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα να σε αποσπάσουν απ’ τις πρακτικές υποχρεώσεις σου. Φυσικά μιας και ο Δίας κινείται στον 6ο οίκο σου η καθημερινότητά σου γίνεται πιο απαιτητική, πιεστική και αγχώδης. Η ταλαιπωρία σου βέβαια πιάνει τόπο κι αυτό θα πρέπει να το ομολογήσουμε. Νέες ευκαιρίες και νέες κατευθύνσεις στα εργασιακά σε κρατούν σε εγρήγορση μέχρι και τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Η Πανσέληνος στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική κι αυτό δεν θα πρέπει να το παραβλέψεις, ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου και η αποχώρηση του Δία από τον Τοξότη, φέρνει σημαντικές αλλαγές για τη συναισθηματική σου ζωή. Το έχεις βάλει πείσμα να βρεις το άλλο σου μισό και γι’ αυτό και δεν θα περάσεις τις γιορτές μόνη σου. Τώρα το που θα καταλήξει όλο αυτό θα το δούμε στην πορεία. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση ή ένα γάμο καλά θα κάνεις να προσέξεις και να αποφύγεις τις εντάσεις. Χρονιάρες μέρες είναι κρίμα να χαλάσεις τη διάθεση σου αφού ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού ρίχνει το δηλητηριάκι του. Όλο το υπόλοιπο διάστημα βέβαια μπορείς να απολαύσεις τη σχέση σου, να προσθέσεις δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και να περάσετε όμορφα. Ασχολήσου περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, τη διατροφή και την εμφάνισή σου. Η γενναιοδωρία σου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρότατο πρόβλημα στο πορτοφόλι σου εάν δεν προσέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου έρχεται να κλείσει παλιές πληγές και παλιά κεφάλαια μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Ο έρωτας βέβαια είναι αυτός που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, μιας και η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 5ο οίκο σου. Όχι βέβαια ότι θα παραμελήσεις και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου μιας και φημίζεσαι για την τακτικότητα και υπευθυνότητά σου, αλλά όπως και να το κάνουμε θα ψάξεις τρόπους να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσεις και τη μαγεία που απαιτείται. Μέσα από το έντονο φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, όλο και κάτι θα αξίζει τον κόπο να σε συναρπάσει και να τηρεί τις προϋποθέσεις σου. Την περίοδο της Πανσελήνου μόνο πρόσεξε που μπλέκεις, μιας και υπάρχει έντονο παρασκήνιο και παγίδες γύρω σου. Στα επαγγελματικά αυτόν το μήνα τόλμησε το καινούριο και διαφορετικό. Μπορείς να κάνεις θαύματα, να αναδειχτείς, να επεκτείνεις και να προβάλεις τις άπειρες ικανότητές σου. Οικονομικές υποθέσεις σου μην τις αναθέτεις στα χέρια τρίτων αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact