ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019!

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος εκτός απ’ το ότι είναι ένας εορταστικός μήνας γενικότερα, είναι και ένας μήνας εκκαθαρίσεων για εσένα σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Είναι ευκαιρία να λύσεις τα ερωτικά θέματά σου αλλά και τα οικογενειακά. Ο Δίας από τις 2/12 έως και τις 19/12/2020 μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και λειτουργεί ευνοϊκά για σένα, μιας και μεγαλώνει την ανάγκη σου για ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα. Ανακαινίσεις του σπιτιού, αγοροπωλησίες και θέματα περιουσιακά να θυμάσαι πως μπορούν να διεκπεραιωθούν με μεγαλύτερη επιτυχία. Το αίσθημα ευθύνης και προσδοκιών σου στα εργασιακά αυξάνεται μετά απ’ τα όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα με τον Άρη να παραμένει στο Σκορπιό μέχρι και τις 3/1/2020. Ήρθε ο καιρός να κλείσεις παλιά κεφάλαια και εργασιακές εκκρεμότητες και να κάνεις μια καινούρια αρχή στη ζωή σου με σταθερότερες βάσεις και πολύ πιο κοντά στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου σε προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, κατάστρωση σχεδίων που εξυπηρετούν τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Καιρός να απαλλαγείς από ερωτικούς προβληματισμούς και να ξεκαθαρίσεις τι χρειάζεσαι κι αν το λαμβάνεις αυτό απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν ναι έχει καλώς αν όχι θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ο μήνας εμπεριέχει φουλ διασκέδαση, προτάσεις, φλερτ και ατελείωτους θαυμαστές. Αρκέσου σε αυτά και μη γυρνάς στο παρελθόν, μιας και το πιθανότερο είναι να σε πληγώσει για μια ακόμα φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλωσόρισε το νέο μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία, μιας και ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 3/1 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προβάλεις τη δύναμη και ισχύ σου. Να διεκδικήσεις με πάθος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θυμήσου πως το τρίγωνο Δία – Ουρανού σηματοδοτεί μια νέα εποχή που συμπεριλαμβάνει νέους ανθρώπους, νέα ενδιαφέροντα και νέες δραστηριότητες. Ήρθε η στιγμή που ανακαλύπτεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου και άγνωστα νέα ταλέντα σου. Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο στα εργασιακά και υπερασπίσου τις ιδέες σου. Πρόβαλε τις ικανότητές σου και απόκτησε ισχυρούς συμμάχους. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/12 με μια άκρως θετική γωνία Κρόνου – Ουρανού, σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια και εμπειρίες που χρειάζονται τόλμη, θάρρος και ίσως και θράσος. Τις πρώτες μέρες του μήνα μέχρι τουλάχιστον τις 9/12 που ο Ερμής παραμένει στο δικό σου ζώδιο, πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε του μια έκπληξη, οργάνωσε ένα ταξίδι και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση σας. Τις μέρες των εορτών αν και σου φαίνεται λίγο πιεστικό, τις περνάς με αγαπημένα οικογενειακά σου πρόσωπα, καθώς νιώθεις την ανάγκη να καλύψεις τα κενά που έχεις δημιουργήσει με την απουσία και τις σκοτούρες σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Το θέμα είναι να ασχοληθείς με ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν τον κόπο και όχι να αναλώνεσαι συναισθηματικά. Διακυμάνσεις σημειώνονται στα οικονομικά, μιας και ο μήνας σε παρασύρει σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλωσόρισε το μήνα δεχόμενη ακόμα την επιρροή της νέας Σελήνης στα τέλη του προηγούμενου μήνα στο δικό σου ζώδιο και η οποία σηματοδότησε μια νέα περίοδο στη ζωή σου. Μέσα από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο το πείσμα σου για βελτίωση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου που θεωρείς ότι νοσούν, η δύναμη σου για βελτίωση τους μεγαλώνει. Διεκδικείς πιο δυναμικά πλέον την επιτυχία, την αναγνώριση και την ενίσχυση των οικονομικών σου. Αρκετά κουραστικός προβλέπεται ο μήνας σου στα εργασιακά. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σου μεγαλώνουν, καθώς και η ανάγκη σου να γίνεις πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Δεν φοβάσαι να αναλάβεις νέα καθήκοντα μέσα από μια φάση βέβαια έντασης, κυρίως το διάστημα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/12. Νιώθεις κουρασμένη ψυχικά και σωματικά απ’ όλη αυτή την προσπάθεια και τη συγκέντρωση στα προσωπικά θέματά σου, που παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και μετακινείται στον Αιγόκερο φροντίζοντας να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ισορροπήσεις συναισθηματικά και οικονομικά. Μάθε να ζητάς αυτά που έχεις ανάγκη απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου και να μην προσπαθείς ή επιθυμείς να εκπληρώσει τις ανάγκες σου μυρίζοντας τα δάχτυλά του. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και εμπειρίες μέχρι να σκοντάψεις πάνω στο μεγάλο έρωτα που η αλήθεια είναι ότι προβλέπεται αυτόν το μήνα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact