ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποδέξου ευχάριστα και αισιόδοξα το μήνα των εορτών και τον τελευταίο του έτους, μιας και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι της 20/12 η γοητεία, η πειθώ και η γοητεία σου βρίσκονται στα ύψη. Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 2/12 μέχρι και το τέλος του 2020 είναι γεγονός πως η ψυχολογία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι μοναδικές κι αν τις εκμεταλλευτείς ανάλογα θα καταφέρεις όχι μόνο να βελτιώσεις, αλλά και να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η Πανσέληνος του μήνα σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, να επαναφέρεις τις διατροφικές συνήθειές σου, να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και γενικότερα τον εαυτό σου. Πάθος, έρωτας, ρομαντισμός απ’ όλα έχει ο μπαχτσές για τη συναισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Γι’ αυτό μη μένεις άπραγη και κάνε ό,τι περνά απ’ το χέρι σου προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οργάνωσε το πρόγραμμα για τις γιορτές, κάνε του μια έκπληξη και κλείσε και ένα ταξίδι έστω και αστραπή για τις γιορτινές μέρες. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπεται να περνάς τα πιο ερωτικά σου Χριστούγεννα, μιας και ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται ουσιαστικά απ’ τις 20/12 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις και τις ατασθαλίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο νέος μήνας και ουσιαστικά ο τελευταίος του χρόνου, έρχεται για να σε αποζημιώσει για τις θυσίες, τους κόπους αλλά και την ταλαιπωρία που πέρασες. Με τον Άρη να επηρεάζει το 10ο οίκο σου και κατά συνέπεια τα εργασιακά και θέματα καριέρας σου, μετρίασε την ανάγκη σου για διάκριση και επιβλητικότητα και μη διώχνεις από κοντά σου ισχυρούς συμμάχους. Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου χρειάζονται προσπάθεια, μεθοδικότητα, ψυχραιμία και κυρίως συμμάχους -να το θυμάσαι αυτό. Από τις 3 έως και τις 9/12 καλό θα ήταν να φρόντιζες τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου εκκρεμοτήτων και λεπτομερειών, μιας και το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις σου αν εξαιρέσεις το διάστημα των γιορτών, αυξάνονται κατακόρυφα. Ο Δίας μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/12 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απαλλαγείς από παλιές πληγές και να ενισχύσεις την ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο πως οι δυσκολίες δεν λείπουν όμως έχεις τη δύναμη και το σθένος να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα και ευκολότερα. Μετά τις 20/12 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και σου υπόσχεται πολλά για τη συναισθηματική σου ζωή. Δείχνεις άνευ όρων τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και φαίνεσαι αποφασισμένη να τον κατακτήσεις και να τον μαγέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδοσκόπηση του παρελθόντος σου δημιουργεί την ανάγκη συγχώρεσης. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να γυρίσεις στον πρώην σου. Σημαίνει πως μπορείς να κλείσεις τις πληγές σου και να προχωρήσεις μπροστά. Το σίγουρο είναι πως τις μέρες των γιορτών αποκλείεται να είσαι μόνη και παραπονεμένη. Έστω και περιστασιακά μπορείς να περάσεις super!

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3/1, βάζεις σε προτεραιότητα την προσωπική σου εξέλιξη, βελτίωση, αλλά και φροντίδα. Θα θελήσεις να αυξήσεις και να ενισχύσεις τα εφόδιά σου στα εργασιακά, έτσι ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις με περισσότερο θάρρος και πίστη στον εαυτό σου τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να αυξήσεις τις γνώσεις ή ακόμα και τις σπουδές σου. Σπουδαία βοήθεια, στήριξη και ικανοποίηση λαμβάνεις από τη νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου για όλη την υπόλοιπη χρονιά, βλέποντας τα σχέδιά σου να προοδεύουν και να εξελίσσονται. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στον 11ο οίκο σου σε βοηθά να εργαστείς συλλογικά, να κάνεις συμμάχους και να κρατήσεις ότι πραγματικά νιώθεις να αποδίδει στα εργασιακά σου. Να κρατήσεις τους πραγματικούς φίλους σου και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει και σε κρατά στάσιμη. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της ανεξαρτησίας και ελευθερίας κι αυτό μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε μη χαλάσεις το εορταστικό κλίμα για το τίποτα. Ουσιαστική σχέση σημαίνει πως ο σύντροφος σου δε σου στερεί τον αέρα αλλά στον παρέχει κιόλας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το μήνα σου, κάνε τα ψώνια σου, τα μποτέ σου και φρέσκαρε – ανανέωσε την εμφάνισή σου. Δεν φαντάζεσαι πόσες συναρπαστικές γνωριμίες θα προκύψουν στη ζωή σου απ’ το πουθενά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact