ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 βοηθά να εξομαλύνεις τις σχέσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η διάθεση προσφοράς σου είναι χαρακτηριστική και δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις όποιον θεωρείς ότι έχει ανάγκη. Η ανάγκη να ασχοληθείς με το σώμα σου σε ωθεί στο να αγοράσεις ότι θεωρείς απαραίτητο για την περιποιήσή του. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και δραστηριοποιείσαι και πάλι σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, ταξίδια στη ύπαιθρο ή στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η διάθεση για δουλειά εξανεμίζεται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε καθημερινές υποχρεώσεις. Προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση ποτού και φαγητού.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στον απόλυτο Θεό, τον έρωτα. Η προσωπικότητά σου λάμπει και γίνεσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς, αφού η εκφραστικότητά σου και η γοητεία που αποπνέεις τραβά όλα τα βλέμματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο έντονος εγωισμός που θα ενοχλήσει. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 μπορεί να φέρει απαισιοδοξία και άγχος σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες, την ερωτική και φιλική σου ζωή. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα εντείνει τις ανασφάλειες, τους φόβους και την ανησυχία χαλώντας την διάθεσή σου και δεν είναι απίθανο να εκτονωθείς στο ταίρι σου ή σε φιλικά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και να δείχνεις κατανόηση.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο καθιστά πιθανή μία νέα αρχή σε ότι αφορά την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, τις ρίζες σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα λειτουργούν με άκρως ευνοϊκό τρόπο, αφού σου δίνουν αποφασιστικότητα, ψυχικό σθένος αλλά και αισιοδοξία σε όποιο νέο ξεκίνημα. Μετακομίσεις, η αρχή της δικής σου οικογένειας, δουλειά μέσα από την οικεία σου είναι πολύ πιθανά σενάρια, γι’ αυτό προετοιμάσου για σημαντικές εξελίξεις σε αυτό τον τομέα. Προσοχή σε αγοραπωλησίες, μην επαφίεσαι στα λόγια και άκου το ένστικτό σου.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με αυτά που ακούς από οικεία πρόσωπα ή πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου. Είναι όμως χρήσιμο και εσύ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι πεις γιατί μπορεί να υποσχεθείς πράγματα που δεν είναι εφικτό να γίνουν. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συμβόλαια που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε τροφοδοτούν με γρήγορη σκέψη, άμεση αντίληψη και διεισδυτικότητα, βοηθώντας έτσι να λυθούν αποτελεσματικά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να μην μπορείς να συμβαδίσεις μέσα σου ανάγκες και επιθυμίες. Η έντονη ανάγκη σου για χαρά, διασκέδαση, έρωτα έρχεται σε άμεση σύγκρουση με την επιθυμία για κτητικότητα, με καχυποψία και κρυφούς φόβους που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια, κάνοντας έτσι δυσκολότερη την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, να ισορροπήσεις μέσα σου αυτά που θέλεις και σε καλύπτουν. Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις και δεν θα προκληθούν κόντρες που θα σου στοιχίσουν ψυχολογικά.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 δίνει όλη του την εύνοια στην καθημερινότητα και την εργασία. Είναι ξεκάθαρο ότι προτάσεις για νέες θέσεις εργασίας μπορεί να υπάρξουν ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις μπορεί να αυξηθούν, να θυμάσαι όμως ότι τώρα δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα, εγωισμός και υποκειμενισμός μπορεί να εκδηλωθούν με έντονο τρόπο και αυτό να έχει επιπτώσεις σε συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μην εγκλωβίζεσαι σε προσωπικές απόψεις, προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στους άλλους και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 βγάζει την πιο παιχνιδιάρικη φύση σου και σε αναζωογονεί. Λάμπεις και αυτό γίνεται σε όλους αντιληπτό, νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές, αφού κερδίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Μπορείς να απολαύσεις την τέχνη, το θέατρο, την διασκέδαση και ότι άλλο μπορεί να βγάλει τον καλλιτεχνικό εαυτό σου. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και ο ερωτισμός εκτοξεύεται. Είναι γεγονός ότι στρέφεσαι εσωτερικά και έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και απωθημένα που μπορεί να εκδηλώσεις απότομα στην ερωτική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις αυτή την έντονη ενέργεια σε νύχτες πάθους, παρά σε συγκρούσεις που θα δονήσουν τα θεμέλια της σχέσης σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και εκφράζεις έντονα την θέληση να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια, τις ρίζες σου, να νιώσεις ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα τρυφερότητα και ζεστασιά. Η εσωστρέφεια είναι πιο εμφανής και μπαίνεις σε διαδικασία απολογισμού για παρελθούσες καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την καριέρα και την οικογένειά σου. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε κάνει αδιάλλακτο, απόλυτο στις απόψεις σου, κατηφή και απαισιόδοξο και αυτό να έχει επιπτώσεις σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις που θα σου στοιχίσουν.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο μπορεί να είναι για εσένα ένα σημαντικό έναυσμα σε ότι αφορά την επικοινωνία, τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, γνώσεις και ταξίδια που έχουν να σου προσφέρουν καινούργια πράγματα. Η ευαισθησία κάνει έντονα την εμφάνισή της, λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μπορεί να οδηγήσει σε ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα δίνουν την εύνοια που χρειάζεσαι για κάθε βήμα, την έντονη διεισδυτικότητα και το ένστικτο να προχωρήσεις προς την καλύτερη για εσένα κατεύθυνση. Σημαντικές εμπορικές συμφωνίες χρειάζονται προσοχή, καλό είναι να μην μείνεις σε λόγια και υποσχέσεις.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά υπογραφές συμβολαίων γιατί είναι πολύ πιθανό να σου υποσχεθούν πράγματα που να είναι μακριά από την πραγματικότητα. Ανάλογα μπορεί να συμπεριφερθείς και εσύ, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι υπόσχεσαι. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για συζητήσεις και συμφωνίες, καθώς έχεις γρήγορη σκέψη και μπορείς να δεις την κάθε πλευρά επί της ουσίας.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δημιουργεί έντονες συγκρούσεις μέσα σου, καθώς ανάγκες και επιθυμίες δείχνουν να μην συμβαδίζουν και ανεβάζουν την εσωτερική ένταση κατακόρυφα, εκτονώνοντάς στην πολύ πιθανά στο ταίρι σου με συνέπεια τις παρεξηγήσεις. Η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα έρχεται σε σύγκρουση με την έντονη επιθυμία για φλερτ, αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να ισορροπήσεις μέσα σου για να καταφέρεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σου. Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν και σε συνεργασίες λόγω οικονομικών θεμάτων, όμως επί της ουσίας αυτή θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσεις.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου και σε ωθεί στο να απολαύσεις διακοπές, διασκέδαση, απολαύσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο ερωτισμός εκτοξεύεται και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ειδύλλια, νέες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις που θα είναι σημαντικές στην ζωή σου. Χαλαρώνεις και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις σου, γίνεσαι πιο δεκτικός στην επαφή σου με τους γύρω. Έντονο γίνεται και το ενδιαφέρον σου για τα παιδιά. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο εντείνει τον υποκειμενισμό και την νευρικότητα και αυτό μπορεί να γίνει έντονο ιδιαίτερα στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, στην επικοινωνία με νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις προκαλώντας δυσαρέσκεια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact