ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Καλό μήνα σε όλους!! Αφήνουμε πίσω μας ένα έντονο καλοκαίρι, μία περίοδο έντονων και συγκρουσιακών γεγονότων λόγω των εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν και περνάμε σε ένα μήνα, που στο μεγαλύτερο μέρος του, μας καλεί να επανέλθουμε στην καθημερινότητα και να την αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και δυναμισμό.

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 εντείνει τα συναισθήματα, βγάζει πάθος και ένταση, ζήλια και καχυποψία, δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς με το ταίρι σου λόγω των προσωπικών ανασφαλειών και των φόβων που βγαίνουν στην επιφάνεια. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, συμφωνίες, επενδύσεις, κληρονομιές. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που έχεις για την ζωή σου, κοινές δράσεις που συμμετέχεις. Είναι έντονη η επιθυμία σου να βρίσκεσαι και να βοηθάς σε κοινούς σκοπούς, αλλά και να συναναστρέφεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας πια το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι γεγονός ότι η έντονη διπλωματική διάθεση που σε χαρακτηρίζει αυτή την εποχή λειτουργεί ευεργετικά στην κοινωνική σου ζωή και σε ισορροπίες που θέλεις να κρατήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 25.09 λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου, καθώς απαισιοδοξία και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο χαλάν το κέφι σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιαλλαξία και αυτό να φέρει απομάκρυνση και ψυχρότητα, το λιγότερο, με σπουδαία πρόσωπα της ζωής σου. Δείξε κατανόηση και ψυχραιμία και δεν θα χάσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σου δίνει την δυνατότητα για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία. Είναι γεγονός ότι ο συναισθηματισμός και η τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις είναι έντονα, λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Το κυριότερο όμως είναι η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει, το ένστικτο και η διαίσθηση που δεν σε αφήνει να πάρεις λάθος μονοπάτι, η αισιοδοξία και η τύχη που είναι με το μέρος σου. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σου δίνουν τα καλύτερα εχέγγυα γι’ αυτή την νέα περίοδο. Νέες προτάσεις ή εξέλιξη στον χώρο εργασίας είναι πολύ πιθανές.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Συζητήσεις και πλάνα που μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο δεν απηχούν την πραγματικότητα και καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούσεις, αλλά και να μην υποσχεθείς πράγματα που είναι στην σφαίρα της φαντασίας. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθούν στο να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και να μπορείς να διακρίνεις διεξοδικά τις βαθύτερες επιθυμίες σου σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα. Οι συζητήσεις είναι ουσιαστικές και δεν αποκλείεται να έχουν σαν αποτέλεσμα θετικές οικονομικές απολαβές.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Είναι ξεκάθαρο ότι ανάγκες και επιθυμίες βρίσκονται σε σύγκρουση, καθώς οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις στην καριέρα έρχονται αντιπαρατίθενται με την ανάγκη για φλερτ, διασκέδαση, έντονη κοινωνικοποίηση. Αυτή η προσωπική σου σύγκρουση μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο τόσο στο ταίρι σου, όσο και σε ανωτέρους στην δουλειά και να προκύψουν προστριβές που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που από την μία μπορεί να νιώθεις ότι καλύπτουν την ανάγκη σου να βρεθείς σε σχέση, από την άλλη δεν καλύπτουν απόλυτα την επιθυμία σου για σταθερότητα ή το ανάποδο. Δώσε χρόνο για να δεις τι θα προκύψει.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 σου δίνει όλη την εύνοια που χρειάζεσαι για να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά ζητήματα και μπορείς πια να πάρεις αποφάσεις που θα σου δώσουν τις θετικότερες των εξελίξεων. Μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου και να περάσεις μία απόλυτα αρμονική και άκρως ερωτική περίοδο με το ταίρι σου. Προσοχή στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο αυξάνει τον υποκειμενισμό και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο λόγω του ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα γεγονότα ή παρεξηγείς πράγματα που δεν σε αφορούν άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 εκτοξεύει την γοητεία σου και μπαίνεις σε μία περίοδο που το φλερτ, η έντονη κοινωνικοποίηση, η ανάγκη να απολαύσεις την τέχνη θα είναι έντονες. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους είναι μοναδικός και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν πολλές νέες κατακτήσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε επίπεδο συνεργασιών, όπου μπορεί να προχωρήσεις σε άριστε επιλογές. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 αυξάνοντας υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Η εργατικότητα σου θα σε οδηγήσει στο να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στο άγχος και στην νευρικότητα, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν τριβές.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και επικεντρώνεσαι στον καθημερινό προγραμματισμό και στην εργασία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι άψογος σε ότι αναλάβεις. Αγγαρείες και υποχρεώσεις αυξάνονται και μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι ασφυκτικό. Προσπάθησε να περιορίσεις την γκρίνια για να μην δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 εντείνει την συναισθηματικότητα και καλείσαι να κλείσεις κύκλους για ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν ακόμα και σήμερα. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα σε ωθεί στο να γίνεις αυστηρός, απόλυτος, μπορεί και δογματικός, κάτι που θα σε επηρεάσει και πιθανά να ρίξει την ψυχολογία σου. Ευθύνες που μπορεί να μην είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε αγχώνουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δυναμική νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Η ευαισθησία και η ονειροπόληση σε παραμυθένιους κόσμους είναι έντονη, λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μπορεί να σε οδηγήσει στο να δεις καταστάσεις και πρόσωπα εξιδανικευμένα. Όμως ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε «οπλίζουν» με διεισδυτικότητα, με ένστικτο και θετική ενέργεια και μπορεί αυτή το νέο ξεκίνημα να αποτελέσει κομβικό σημείο για εσένα. Μία άκρως ευνοϊκή νέα σχέση είναι πιθανή για τον αδέσμευτο.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούς και σε ότι σου υπόσχονται. Μετρημένος θα πρέπει να είσαι και εσύ δε αυτά που λες στο ταίρι σου ή σε κάποια νέα γνωριμία, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είσαι αντάξιος των υποσχέσεών σου. Είναι εξαιρετική συνθήκη για να προωθήσεις τυχόν καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθούν στο να εκδηλώσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου στο σύντροφο και να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση σου.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δεν σου επιτρέπει να χαρείς, να ξεφαντώσεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις με τον τρόπο που θα ήθελες. Η ανάγκη για να είσαι άψογος στην καθημερινότητα είναι έντονη και πιθανά να υπερτερεί κάποιες φορές της επιθυμίας σου για ανεμελιά. Αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει εκνευρισμό και δεν είναι απίθανο να εκτονωθείς σε πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή σε παρέες σου, προκαλώντας τριβές. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, γιατί η ένταση μπορεί να μεταφερθεί και εκεί με μεγάλη ευκολία και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον χρόνο και να έχεις χρονικά διαστήματα για ανανεωτικές ανάσες.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, να σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία ή να πάρεις απόφαση για την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου. Ευνοϊκότατες μπορεί να είναι και νέες συνεργασίες, καθώς μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει έντονη αλαζονεία και υποκειμενισμό και αυτό να έχει άμεσο αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Καλό είναι να είσαι ανοικτός σε ότι ακούς και να προσπαθείς να καταλάβεις και την θέση του άλλου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact