ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια, στον προσωπικό σου χώρο και στο πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ζεστό και ευχάριστο για τα κοντινά σου πρόσωπα. Η ενασχόληση με την διακόσμησή του θα σε ωθήσει σε έξοδα, πρόσεξε μόνο μην χάσεις το μέτρο και βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και ανεβάζει το θερμόμετρο στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να δεχθείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και θα σε στενοχωρήσουν. Καλό είναι όμως και εσύ να μην λειτουργείς εγωιστικά γιατί αυτό θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 εκτινάσσοντας την διάθεση για κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, νέες γνώσεις, ταξίδια που μπορούν να σε βγάλουν από την στείρα καθημερινότητα. Οι σχέσεις και η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι σημαντικά και απολαμβάνεις να βρίσκεσαι μαζί τους κάθε στιγμή. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και συνεργασίες για το διαδίκτυο είναι πολύ πιθανές. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σηματοδοτεί για εσένα την ολοκλήρωση κύκλων σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα πιθανά να προκαλεί πολλές υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και να μην σε αφήνει να νιώσεις ανέμελος που τόσο έχεις ανάγκη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις σχέσεις με το κοντινό και το ευρύτερο περιβάλλον σου, γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος και αυστηρός, δημιουργώντας προβλήματα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σου δίνει το μήνυμα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου πόρων αλλά και την αυτοεκτίμησή σου, το προσωπικό σου σύστημα αξιών. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς ή νέους πόρους που μπορεί να επιθυμείς. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να μην σε αφήνει να βλέπεις την εικόνα ξεκάθαρα, αλλά να την ωραιοποιείς. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε γεμίζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, ψυχικό σθένος και εύνοια σε όποιες επιλογές κάνεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Νιώθεις πιο δυνατός από ποτέ και αυτό είναι αρκετό για να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και φόβους.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν για πιθανή αύξηση του εισοδήματος ή εύρεση νέων πόρων να μην απηχούν την πραγματικότητα. Μην επαφίεσαι σε λόγια που θα ακούσεις, αλλά μην μπαίνεις και εσύ στην διαδικασία να πεις και να υποσχεθείς χωρίς να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις τελικά να ανταποκριθείς. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθά στο να πάρεις γρήγορες και ουσιαστικές αποφάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 μπορεί να προκαλέσει έντονες εσωτερικές αρχικά συγκρούσεις που δεν θα διστάσεις να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου, σε φιλικά πρόσωπα, σε συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η ανάγκη για διασκέδαση, εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση έρχεται σε κόντρα με τις πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό είναι αρκετό να σε γεμίσει νευρικότητα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον χρόνο και να βρεις στιγμές για να ξεφύγεις από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας για να μην εκραγείς και εκτονωθείς στους γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή γιατί με το παραμικρό μπορεί να εκνευρίζεσαι.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα σε ότι αφορά την οικογένεια και τα θέματα ακίνητης περιουσίας. Μπορείς τώρα να προωθήσεις ζητήματα οικογενειακά με απόλυτη επιτυχία. Μετακομίσεις, αγοραπωλησίες οικίας είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ, καθώς θα καταφέρεις να οδηγηθείς στην καλύτερη δυνατή λύση. Η γαλήνη που επικρατεί στην οικογενειακή εστία σε ωθεί στο να επιθυμείς να βρίσκεσαι συνεχώς με τα κοντινά σου πρόσωπα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει έντονα υποκειμενικό απόλυτο στις θέσεις σου, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά συζητήσεις για οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 σου δίνει την διάθεση για να διασκεδάσεις. Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν καθημερινά στο πρόγραμμά σου και δεν χάνεις ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις απόψεις, να φλερτάρεις και να παίξεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί το παιχνίδι να είναι σε πολλά ταμπλό και αυτό να σε βάλει σε μπελάδες. Το θέατρο και οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε ελκύουν έντονα. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και σε αναγκάζει να ανεβάσεις ρυθμούς στην καθημερινότητα, αφού το πρόγραμμά σου γεμίζει με υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην δουλειά αυξάνονται. Αυξάνονται επίσης το άγχος, η γκρίνια και η επικριτικότητα, γι’ αυτό προσπάθησε να τα περιορίσεις για να μην προκαλέσεις προστριβές και συγκρούσεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και ασχολείσαι έντονα με οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και ότι πρακτικό θα πρέπει να λύσεις. Η ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια μπορεί πολλές φορές να σε οδηγήσει στο να επικεντρώνεσαι μόνο στο προσωπικό σου συμφέρον και αυτό να προκαλεί δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 τρέπει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές συμφωνίες και θέματα με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε γεμίσει απαισιοδοξία, αδιαλλαξία και απολυτότητα, δημιουργώντας προβλήματα στις όποιες εξελίξεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την θετική σου σκέψη και να δείξεις κατανόηση και στις θέσεις των άλλων.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στο ζώδιό σου καθίσταται σημαντική για την πορεία όλων των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε όλα τα επίπεδα είναι παροιμιώδης. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συνεργασίες και σχέσεις λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε γεμίζουν θετική ενέργεια, γρήγορη αντίληψη και σκέψη, διεισδυτικότητα και ένστικτό που μπορούν να σε οδηγήσουν θετικά σε όποια επιλογή κάνετε. Επικοινωνία και έρωτας σου δίνουν φτερά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν το status της προσωπικής σου ζωής.

Στις 13.09 ο Ερμής στο ζώδιό σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γι΄αυτό καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε υπογραφές για νέες συνεργασίες, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να πιστέψεις λόγια και υποσχέσεις που δεν απηχούν την πραγματικότητα. Καλό είναι επίσης και εσύ να μην μπεις στην διαδικασία να πεις πράγματα στα οποία δεν θα μπορέσεις να είσαι φερέγγυος. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθούν να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις, γιατί το ένστικτο σου δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθη. Εκ βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανές.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δημιουργεί έντονη συγκρουσιακή διάθεση μέσα σου και καλείσαι να ισορροπήσεις μεταξύ μοναχικότητας και κοινωνικότητας, ηρεμίας και εξωστρέφειας, απομόνωσης και επιθυμίας για παιχνίδι. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ανάγκη για να ζήσεις στιγμές με τον σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα και της επιθυμίας να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα βρεθείς. Αυτή η τριβή μέσα σου σε κάνει ευέξαπτο και νευρικό και δεν είναι απίθανο να εκτονωθείς στο σύντροφό σου για το παραμικρό. Προσπάθησε να βρεις την προσωπική σου ισορροπία για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις καυγάδες και αντιπαραθέσεις.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 λειτουργεί για εσένα άκρως ευνοϊκά, αφού μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να δρομολογήσεις πιθανές εμπορικές συμφωνίες, συνεργασίες για δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο που σε ενδιαφέρουν. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται εντονότερη, η διάθεση για νέες γνώσεις αυξάνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Τα ταξίδια ευνοούνται και είναι χρυσή ευκαιρία από εδώ και στο εξής να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιό σου κάνει εντονότερο από ποτέ το έλλειμμα αντικειμενικότητας και τον εκνευρισμό και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και στις θέσεις των άλλων για να μην υπάρξουν τριβές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact