ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίο ωροσκόπιο για το Φεβρουάριο του 2018

Καρκίνος

Θα πρέπει συχνά να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Ακολουθήστε τα γεγονότα, μην βασίζεστε σε ότι θα επιβραδύνουν τη μετακίνησή σας. Κατά καιρούς θα σας είναι δύσκολο, γιατί δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να αναλύσετε τις λεπτομέρειες, αλλά τότε δεν πρέπει να χάσετε το χρόνο για να εφαρμόσετε τις αλλαγές που θα αποδειχθούν πολύ επίκαιρες. Γενικά προτιμάτε να δουλεύετε “στη σκιά” επειδή αισθάνεστε πιο ασφαλείς, αλλά αυτό το μήνα θα πρέπει να δηλώσετε τις θέσεις σας σταθερά και απλά. Κάντε το για να περιορίσετε τις ευθύνες σας από εκείνες των άλλων.

Λέων

Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι προτιμότερο να μειωθεί η πρωτοβουλία. Οι νέες ιδέες σας, αν και υπόσχονται να εξεταστούν είναι ακατάλληλες σε αυτό το στάδιο. Με την ευκαιρία, αν επιστρέψετε στις παλιές και αναπτύξετε περαιτέρω, ενδέχεται να λάβετε επιπλέον έσοδα.
Μην προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους. Αντ ‘αυτού, θα βλάψετε τον εαυτό σας. Όσο για προσωπικές και ερωτικές υποθέσεις, ωστόσο, εάν θέλετε να απολαύσετε αξέχαστα συναισθήματα, είναι επιθυμητό να είστε πιο δραστήριοι και γενναίοι.

Παρθένος

Θα έχετε την ευκαιρία να «απολαύσετε μια γεύση αέρα» αυτό το μήνα επειδή σε κάποιο βαθμό «θα βρεθείτε σε παλιές δάφνες». Υπάρχουν μερικές επιλογές: πληρώστε για εργασία που έχετε ήδη κάνει ή προσφέρετε επιπλέον εργασία με τη σύσταση ενός συναδέλφου ή πελάτη με τον οποίο είχατε προηγουμένως μια κοινή επιχείρηση.
Και στις δύο περιπτώσεις, η κατάσταση είναι ευνοϊκή για σας αλλά και για κάποιες αλλαγές. Είναι επίσης συνδεδεμένο με κάποια ανάμειξη των επιχειρηματικών και προσωπικών σχέσεων, οπότε προσέξτε, ορίστε τα όριά τους εκ των προτέρων για να αποφύγετε τυφλές παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Θα είναι δύσκολο για εσάς να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα σε επαγγελματικά και προσωπικά συμφέροντα. Επιπλέον, θα είναι δύσκολο για εσάς να δημιουργήσετε μια αντικειμενική κρίση σχετικά με τα γεγονότα. Συγκρίνετε τις τρέχουσες εμπειρίες με τα παλιά γεγονότα και εξιδανικεύετε ακούσια τα υποτιθέμενα αποτελέσματα.
Μην περιμένετε πάρα πολλά. Είναι επιθυμητό στο χώρο εργασίας να ενεργεί με μέτριο ρυθμό. Προσωπικά, προσπαθήστε να ευθυγραμμίσετε τους στόχους σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή αν είστε συνδεδεμένοι, αποφασίστε εάν θέλετε και χρειάζεστε μια σχέση.

Σκορπιός

Για πολύπλοκες αποφάσεις βασίζεστε στην πρώτη σας σκέψη. Εάν αρχίσετε να αναλύετε πολύ και να σκάβετε πολύ βαθιά, θα πάτε στραβά και θα έχετε δυσκολία. Η σωστή τακτική είναι να ποντάρετε στην προσωπική σας εμπειρία και τις αποδεδειγμένες πρακτικές αποτελεσματικότητας.
Ρυθμίστε τις προσωπικές και επιχειρηματικές σχέσεις σας προσωπικά, χωρίς μεσάζοντες. Είστε πειστικοί και είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε βαθιά τους συνομιλητές. Μην υπερβάλλετε, γιατί θα μειώσετε την απόδοσή σας και δεν θα ξοδέψετε υπερβολικά, επειδή δεν θα λάβετε επιπλέον έσοδα.

Τοξότης

Θα είσαι πολύ πιο απασχολημένος από το συνηθισμένο. Πρώτα απ ‘όλα, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις στο χώρο εργασίας λόγω μιας απρόβλεπτης κατάστασης. Δεν είναι απλά ένα απλό έργο να φορτωθείτε με επιπλέον εργασία ή ξένες ευθύνες. Θα υποστείτε επίσης κάποια κριτική, αλλά είναι σημαντικό ποιοι είστε. Σκεφτείτε αν το πρόσωπο που σας λέει τις αδυναμίες το κάνει για να σας βοηθήσει ή να δημιουργήσετε συμπλέγματα και μόνο τότε να αντιδράσετε. Μην βιαστείτε στις αγορές, συμβουλευτείτε τους συγγενείς σας. Θα εξοικονομήσετε περιττά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact