ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίο ωροσκόπιο για το Φεβρουάριο του 2018

Αιγόκερως

Οι εκδηλώσεις θα σας αναγκάσουν να «σπάσετε» το δυναμικό σας στερεότυπο. Υπάρχουν έντονες επαφές με συγγενείς και παλιούς φίλους. Με τους συγγενείς, μπορείτε τελικά να εξομαλύνετε μια υπάρχουσα σύγκρουση. Μέχρι να επιτευχθεί μια τελική συμφωνία, η κατάσταση θα είναι πολύ πιο ήρεμη.
Όσο για τους φίλους, θα χαίρονται με κάτι νέο και θα σας σώσουν από τους φόβους ότι οι συνομιλίες θα περιστρέφονται ακόμα στα ίδια γνωστά θέματα. Μην υποσχεθείτε υπηρεσίες που θα διαρκέσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας επειδή θα πρέπει να θυσιάσετε τις διακοπές σας.

Υδροχόος

Ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα είναι να είστε απο την αρχή συνεπής. Οποιαδήποτε απόκλιση, ανάμειξη των δραστηριοτήτων και μεταφορά της προσοχής από το ένα στόχο στο άλλο χωρίς να ολοκληρωθεί η προηγούμενη θα προκαλέσει χάος και θα προκαλέσει υλική απώλεια.
Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές θα είναι έντονες και οι συνομιλητές σας θα προσπαθούν συχνά να αλλάξουν την άποψή σας. Το καλό είναι ότι θα παραμείνετε ανένδοτοι, αλλά θα επεκτείνετε την κοσμοθεωρία σας και θα είστε σε θέση να συνδυάσετε διαφορετικές θέσεις και να τις χρησιμοποιήσετε στη δουλειά σας.

Ιχθύς

Η συγκέντρωση σας δεν θα είναι η ισχυρότερη πλευρά σας αυτό το μήνα, αλλά η φαντασία θα σας κατευθύνει στις τακτικές νίκης. Μειώστε τις επαφές όσο το δυνατόν περισσότερο και αποφύγετε τους ξένους. Συχνά θα πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας καθώς και άλλων και το πιο σημαντικό, θα κάνετε καλύτερα με τον συνεργάτη σας.
Θα αισθανθείτε τη σωστή κατεύθυνση και θα καθαρίσετε τις λεπτομέρειες. Τελικά, θα έχετε επίσης το αντίστοιχο οικονομικό ισοδύναμο. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Μην συζητάτε την προσωπική σας σχέση με κανέναν.

Συντακτική Ομάδα: Fnews.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact