ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίο ωροσκόπιο για το Φεβρουάριο του 2018

Τα λιοντάρια πιο δραστήρια στην αγάπη αυτό το μήνα.

Κοιτάζουμε ξανά στο διάγραμμα για να δούμε τι έχουν ετοιμάσει τα αστέρια για εσάς. Για να δούμε τι σας περιμένει σύμφωνα με τον Ζωδιακό σας Κύκλο.

Κριός

Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις. Δεν θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, θα αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες δυσκολίες. Χρησιμοποιήστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε τις ιδέες σας παρά να τις εφαρμόσετε. Ετοιμάστε προσεκτικά τα ταξίδια σας, μην είστε νευρικοί στην πρώτη αναποδιά. Είναι υπέρ σας να μην επιβάλλετε το μυαλό σας.

Ταύρος

Προσέξτε τις προκλήσεις με τόλμη αλλά και με σύνεση. Είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις συνθήκες και να μην παραμελήσετε τις λεπτομέρειες. ΣΕ τέτοιες περιπτώσεις εκφράστε τη γνώμη σας έντονα, και να διατηρήσετε σταθερές θέσεις τις θέσεις σας. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια, αλλά σκεφτείτε τον εαυτό σας, λόγω της εργασίας που δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε. Σκεφτείτε προοπτικά. Αυτό το μήνα, ίσως να μην είστε σε θέση να προχωρήσετε ορατά, αλλά θα δημιουργήσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια πιθανή αλλαγή.

Δίδυμοι

Φροντίστε τις δραστηριότητες που είναι εξοικειωμένες με εσάς. Εάν πρέπει να κάνετε κάτι για το οποίο δεν έχετε αρκετές πληροφορίες και εμπειρία, μοιραστείτε και συμβουλευτείτε. Η αυτο-πρωτοβουλία, συνοδευόμενη από υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα τελειώσει με ένα φιάσκο. Κάποιες φορές, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια περίπλοκη επιλογή: είτε να ακολουθήσετε τις ιδέες σας χωρίς εγγύηση επιτυχίας ή να ακολουθήσετε “ποδοπατημένες διαδρομές” χωρίς την απειλή απώλειας. Αποφύγετε πειράματα σε όλες τις σφαίρες και ιδιαίτερα στις προσωπικές σχέσεις. Δεν θα δικαιολογήσουν τις προσδοκίες σας ώστε να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact