ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Mηνοδώρα Σαρρή: «Moυ έσπρωχνε το κεφάλι στα γεννητικά του όργανα»

Όλο και περισσότερες είναι οι νέες κοπέλες οι οποίες καταγγέλλουν πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ή έχουν παρενοχληθεί.

Το νέο περιστατικό το οποίο καταγγέλλεται, είναι αυτό της 20χρονης Μηνοδώρας Σαρρή η οποία περιέγραψε τα όσα φέρεται να βίωσε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας.

Η 20χρονη Mηνοδώρα Σαρρή, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και περιέγραψε τα όσα βίωσε από έναν 65χρονο, ο οποίος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον πόθο της και τα όνειρά της για μια καριέρα στο μόντελινγκ, όταν ήταν ακόμη ανήλικη μαθήτρια σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης.

«Ένας γνωστός μου μού σύστησε έναν άνδρα που, όπως μου είπε, ασχολείται με τον χώρο της μόδας»

«Από μικρή μου άρεσε ο χώρος του μόντελινγκ και της δημοσιογραφίας και ήθελα να ασχοληθώ με αυτά. Ένας γνωστός μου μού σύστησε έναν άνδρα που, όπως μου είπε, ασχολείται με τον χώρο της μόδας. Έτσι, λοιπόν, δέχτηκα να τον γνωρίσω και να πάμε για καφέ. Δεν πήγε το μυαλό μου στο πονηρό, καθώς είχε την ηλικία του πατέρα μου κι εγώ πήγαινα ακόμη σχολείο. Στο πρώτο μας ραντεβού μού είπε ότι θα γίνει μια επίδειξη μόδας σε ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα και ότι θα μπορούσε να με βάλει να συμμετάσχω. Μου έλεγε συνεχώς ότι θέλει να γίνω η μούσα του, χωρίς το αθώο μου μυαλό να σκεφτεί ότι το πάει στο πονηρό» ανέφερε αρχικά η Μηνοδώρα η οποία τότε ήταν 17 χρονών.

«Στο δεύτερο ραντεβού μας, περίπου ύστερα από μία εβδομάδα, είχαμε κανονίσει να έρθει να με πάρει από το σχολείο για να πάμε σπίτι του να μου μάθει να κάνω πασαρέλα και να μετρήσει τις αναλογίες μου. Μάλιστα, μου είχε πει να έχω μαζί μου μαγιό. Στο σπίτι του μου ζήτησε να βγάλω το πάνω μέρος από το μαγιό για να μετρήσει το μπούστο μου. Εγώ ντράπηκα, αισθάνθηκα πολύ άσχημα, αλλά, αφού τον είχα πιστέψει, το έκανα στο πλάι. Πήρε τη μεζούρα και έτσι όπως με μετρούσε, άρχισε να με θωπεύει! Έπαθα σοκ! Πήγα αμέσως στο μπάνιο, ντύθηκα και εξαφανίστηκα» πρόσθεσε στην συνέχεια το νεαρό μοντέλο.

«Μου έγραφε σε μηνύματα ότι έτσι γίνεται»

«Από εκείνη τη στιγμή με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και μου έγραφε σε μηνύματα ότι έτσι γίνεται και πως δεν ήταν κάτι πονηρό. Πέρασε πολύς καιρός, ώσπου δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε ότι μου βρήκε δουλειά ως υποδοχή σε μαγαζί. Είχα ανάγκη τα χρήματα και έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν έκανε κάτι πονηρό και ότι έτσι γίνεται στο μόντελινγκ. Έτσι, λοιπόν, τον εμπιστεύτηκα ξανά» λέει η Μηνοδώρα.

Ύστερα από λίγες ημέρες, ο 65χρονος της είπε ότι της έχει κλείσει δουλειές στην Αθήνα για φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας και της ζήτησε να πάει ξανά στο σπίτι του, με το πρόσχημα ότι θα της έδειχνε βίντεο από πασαρέλες. Τη διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι θα ήταν εκεί και η μητέρα του, οπότε η νεαρή κοπέλα δεν φαντάστηκε ότι θα συνέβαινε κάτι κακό.

«Άρπαξε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα!»

«Πήγα στο σπίτι του, αλλά ήταν μόνος του και μου είπε ότι η μητέρα του θα ερχόταν σε λίγο. Έβαλε στο βίντεο πασαρέλες κι εγώ ενθουσιάστηκα, ήθελα να γίνω σαν τα μοντέλα που έβλεπα. Αυτός εκμεταλλεύτηκε τον ενθουσιασμό μου και μου είπε ότι για να φτάσω εκεί θα πρέπει να κάνω θυσίες και να κάνω κάτι γι’ αυτόν. Του απάντησα ότι μπορώ να του δώσω χρήματα ως μάνατζέρ μου, αλλά αρνήθηκε λέγοντας πως δεν θέλει αυτό. Συνέχισε να μου τονίζει ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μοντέλο με την αξία μου και έφτασε στο σημείο να μου δηλώσει επιτακτικά ότι θα έμενα εκεί το βράδυ και δεν θα πήγαινα στο σπίτι μου», αναφέρει.

«Ξαφνικά, άρπαξε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα! Πήγα να φύγω, αλλά, όσο αντιδρούσα, αυτός άρχισε να κατεβάζει το παντελόνι του, κάνοντας άσεμνες πράξεις μπροστά μου και κρατώντας σφικτά τα χέρια μου, ενώ προσπαθούσε να σπρώξει το κεφάλι μου προς τα εκεί! Εβαλα τα κλάματα, άρπαξα το κινητό μου και του είπα ότι ο πατέρας μου είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πρέπει να φύγω. Τότε μόνο συγκινήθηκε και με άφησε να ξεφύγω από την κόλαση που ζούσα» τονίζει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact