ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μήνυση για βιασμό 15χρονου από γνωστό σκηνοθέτη

Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η πρώτη μήνυση για σ3ξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου και αφορά εγκλήματα που συντελέστηκαν εις βάρος ανηλίκου πριν 15 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την περίοδο στην οποία υπέστη τη σ3ξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 15 ετών, πριν από 15 χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι ο ίδιος που είχε καταγγείλει τον προ δεκαπενταετίας βιασμό του από γνωστό σκηνοθέτη, σε συνέντευξή του στο 2020mag.gr πριν απο λίγες ημέρες, καθώς ο καταγγέλλων Νίκος Σ. δήλωσε ότι ο ίδιος ήταν 19 ετών την περίοδο της κακοποίησής του.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας καλείται στην πρώτη φάση στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξαίτασης, να ερευνήσει αν τα προ 15ετιας αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Τα τρία αδικήματα που καταγγέλλονται είναι βιασμός, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Αν δεν υπάρξει αυτή τότε προτίθεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη, όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του.

O δικηγόρος κος Βλάχος του 35χρονου Νίκου Σ. δήλωσε ότι ο πελάτη του περιμένει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα για να καταθέσει ο ίδιος το όνομα του κακοποιητή του και να δώσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεση της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις» τόνισε, σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος.

Την ίδια στιγμή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 35χρόνου, τονίζει πως εάν δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, τότε, θα καταφύγουν οι ίδιοι, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή προέχει να επιδείξει η δικαιοσύνη ανάλογα, αντίστοιχα αντανακλαστικά με αυτά που έχει επιδείξει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οποίες όλες είναι ευρύτατου κοινωνικού ενδιαφέροντος».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact