ΕΛΛΑΔΑ

Η μητέρα της φοιτήτριας αποκαλύπτει: «Εκβίαζαν την κόρη μου βάναυσα και την έσπρωξαν στο κενό – Δεν αυτοκτόνησε»

Από την πρώτη στιγμή η Σταυρούλα Κοεμτζή, μητέρα της 22χρονης Λίνας, ένιωθε μέσα της όπως η ίδια αποκαλύπτει στο protothema.gr  ότι κάτι άλλο κρυβόταν πίσω από την αυτοκτονία της κόρης της.

Τι έσπρωξε την κόρη της στο κενό; Τι ανάγκασε την άτυχη φοιτήτρια να πηδήξει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου διέμενε και να βρει τραγικό θάνατο;

Μετά το χαμό της Λίνας, η υγεία της Σταυρούλας Κοεμτζή έχει κλονιστεί πολύ αφού ένα χρόνο τώρα παλεύει να μάθει την αλήθεια για τον χαμό της κόρης της. Η ίδια πιστεύει ότι το χέρι κάποιου άγνωστου έσπρωξε την κόρη της στο κενό, αφού θεωρεί ότι η κόρη της εκβιαζόταν βάναυσα και ότι κάποιοι την ”κρατούσαν ” στο χέρι. Κάποιοι ήθελαν η 22χρονη να είναι υποχείριό τους.

«To υποσχέθηκα στη Λίνα μου και θα το φτάσω μέχρι τέλος. Αυτοί  που  την οδήγησαν στο θάνατο, θα  χάσουν τον ύπνο τους τώρα. Δεν ήξερα τίποτα για το ροζ βίντεο. Όλα ξεκίνησαν από μια μαρτυρία  μιας  φίλης της. Ένα χρόνο τώρα, πίστευα ότι κάποιος την εκβίαζε και όταν ήρθε και η μαρτυρία της φίλης της που μου το επιβεβαίωσε αυτό, το ένστικτό μου βγήκε αληθινό. Από την πρώτη ημέρα που πέθανε το κοριτσάκι μου, εγώ φώναζα ότι η Λίνα δεν έπεσε μόνη της. Θέλω να βρω το χέρι που την έσπρωξε ή τα χέρια που την έσπρωξαν και πρέπει να βρεθούν  για να πληρώσουν για το θάνατο της κόρης μου. Αυτό θα το φωνάζω» λέει στο protothema.gr η κυρία Σταυρούλα  Κοεμτζή.

Η τραγική φιγούρα της μάνας, η οποία από την πρώτη στιγμή αναρωτιόταν για τον λόγο που η κόρη της έφθασε στην αυτοκτονία, έρχεται να δικαιωθεί με την απόφαση  του Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα ώστε να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της 22χρονης , έκανε μεγάλο αγώνα ώστε να καταφέρει να βρει τα μηνύματα που δείχνουν ότι η κόρη της δεχόταν εκβιασμούς ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.

«Ο αγώνας μου ήταν πολύ μεγάλος και το περίμενα ότι θα γινόταν αυτό κάποια στιγμή.Τα μηνύματα τα βρήκαμε μαζί με τον δικηγόρο μου , συνδέσαμε κομματάκι κομματάκι για να βρούμε  όλα αυτά τα μηνύματα και  να φτιάξουμε το παζλ. Υπάρχουν μηνύματα που δεν θα πω ακριβώς τι λένε μέσα αλλά υπάρχουν μηνύματα που δείχνουν ότι το παιδί μου , δεχόταν εκβιασμούς  και απειλές ακόμα και για την ίδια του τη ζωή .  Δεν μπορώ να υποψιαστώ κάποιον και να υποθέσω κάτι. Τώρα πλέον πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει το καλύτερο για να βρούμε τους  πραγματικούς ενόχους” .

Η μητέρα της φοιτήτριας αποκαλύπτει: «Εκβίαζαν την κόρη μου βάναυσα και την έσπρωξαν στο κενό - Δεν αυτοκτόνησε» - Εικόνα 0

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η οικογένεια της 22χρονης κατέθεσε ένα αναλυτικό υπόμνημα με όλα τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από αυτή τη δαιδαλώδη υπόθεση. Στα στοιχεία αυτά αναφέρεται ότι η Λίνα ήταν φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ, σχολή στην οποία πήγε από το τμήμα Βιολογίας. Στη Θεσσαλονίκη που βρισκόταν έκανε μεγάλο αγώνα για να σπουδάσει. Ωστόσο κάτι συνέβη στη ζωή της και κάποια στιγμή πήδηξε στο κενό δίνοντας τέλος στη ζωή της. Η απάντηση στο γιατί το έκανε ίσως βρίσκεται στα ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλασσε με διάφορα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος της οικογένειας έχει στα χέρια του 500 σελίδες με το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων τα οποία και παρέδωσε στις αρμόδιες αρχές.

Έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε η οικογένεια αρχικά η κοπέλα εκβιαζόταν από ένα άτομο που φέρεται ως φωτογράφος και ήθελε να την προωθεί ως μοντέλο. Όμως και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας αυτός δεν ήταν φωτογράφος, αλλά φοιτητής στα Χανιά και είχε πείσει την 22χρονη ότι μπορεί να την κάνει μοντέλο. Έτσι την τραβούσε φωτογραφίες που κάποιες από αυτές ήταν γυμνές και κάποιες ημίγυμνες. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό τις φωτογραφίες αυτές το άτομο αυτό, τις ανάρτησε χωρίς την άδειά της στο προσωπικό ιστολόγιο της 22χρονης με αποτέλεσμα να τις οικειοποιηθούν επιτήδειοι και στη συνέχεια να την εκβιάζουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει η οικογένεια η 22χρονη φοιτήτρια εκβιαζόταν πάνω από επτά άτομα τα οποία της έλεγαν «στείλε μας κι άλλο υλικό αλλιώς θα δημοσιεύσουμε κι άλλες φωτογραφίες σου».

Η μητέρα της φοιτήτριας αποκαλύπτει: «Εκβίαζαν την κόρη μου βάναυσα και την έσπρωξαν στο κενό - Δεν αυτοκτόνησε» - Εικόνα 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μαρτυρία φίλης της άτυχης Λίνας, αποκαλύπτει ότι η 22χρονη είχε πέσει θύμα εκβιασμού ατόμων που είχαν στα χέρια τους βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την νεαρή κοπέλα και με αυτό την εκβίαζαν να προχωρά και σε άλλες πράξεις με άτομα που της υπαγόρευαν.

Η φίλη της άτυχης Λίνας «έσπασε» τη σιωπή της ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία και τα όσα αποκάλυψε ήρθαν να συνδεθούν με τα όσα στοιχεία είχε συγκεντρώσει και η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός και που ενδεχομένως ρίξει φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση είναι η ατζέντα της 22χρονης, η οποία εδώ και ένα χρόνο δεν έχει βρεθεί.  Σύμφωνα με τη φίλη της Λίνας η οποία μίλησε ύστερα από ένα χρόνο, η 22χρονη δεν είχε δείξει σημεία πως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα εκείνη την ημέρα πριν πηδήξει από τον 9ο όροφο, είχε βρεθεί με τον φίλο της, είχαν μαλώσει για κάποιο λόγο ενώ στη συνέχεια πήγε στο δεύτερο όροφο που έμενε. Εκεί μίλησε με τη συγκάτοικό της και της λέει «ανεβαίνω στον 9ο όροφο και κατεβαίνω». Μετά από δύο ώρες  ειδοποιήθηκε η συγκάτοικός της που της είπαν ότι η Λίνα είχε πέσει από τον 9ο όροφο. Η οικογένειά της πιστεύει ότι σε εκείνο το χρονικό διάστημα κάτι σοβαρό πρέπει να έγινε που την τάραξε τόσο πολύ και την οδήγησε στη μοιραία πράξη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αντώνης Ξυλουργίδης ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση πριν δύο μήνες είπε στο protothema.gr:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας. Έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική και ξανανοίγει ο φάκελος της αυτοκτονίας. Η οικογένεια νιώθει δικαιωμένη και ευχαριστημένη από τη Δικαιοσύνη. Αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι μπορούμε να βρούμε τους πραγματικούς ενόχους που όπλισαν το χέρι της αυτοκτονίας. Επίσης κάνω έκκληση να ανοίξουν κι άλλα στόματα γιατί υπάρχουν άτομα που ξέρουν και ακόμα δεν έχουν μιλήσει. Είτε από φόβο, είτε για άλλους λόγους» λέει στοprotothema.gr και προσθέτει: «Αυτό που με συγκλονίζει είναι ότι ενώ έχει αυτοκτονήσει αυτή η κοπέλα, βλέπεις υβριστικά σχόλια για τη Γαλήνη δηλαδή κατηγορούν μια νεκρή κοπέλα και αυτό πραγματικά με συγκλονίζει . Δεν έχει ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση κι όμως κάποιοι σπεύδουν να καταδικάσουν συνειδήσεις και πόσο μάλλον μιας 22χρονης κοπέλας».

Η μητέρα της φοιτήτριας αποκαλύπτει: «Εκβίαζαν την κόρη μου βάναυσα και την έσπρωξαν στο κενό - Δεν αυτοκτόνησε» - Εικόνα 2

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact