ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίτσελ: Νιώθω Πειραιώτης

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο και πώς να μην ένιωθε έτσι, όταν μετά από 90 λεπτά αγώνα, είχε πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του και μάλιστα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης και φυσικά, περσινή φιναλίστ του Champions League. Μία Ατλέτικο που πριν από μερικές ημέρες, έφυγε νικήτρια από το Μπερναμπέου επί της βασίλισσας Ρεάλ!

Παρά τη δική του εξαιρετική δουλειά για μία νέα ομάδα που χτίζεται σχεδόν από την αρχή, εκείνος έδειξε και πάλι ταπεινός και αφιέρωσε τη νίκη αποκλειστικά στους παίκτες του:

«Οι νίκες ανήκουν πάντα στους παίκτες και αυτή είναι σίγουρα δουλειά των ποδοσφαιριστών μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε μια τόσο σπουδαία επιτυχία απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ισπανικού ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στη NOVA: «Η δουλειά του προπονητή είναι να δίνει τις οδηγίες και οι παίκτες να τις υλοποιούν. Απόψε το έκαναν πολύ καλά. Οι αλλαγές ήταν όντως επιτυχημένες και όσοι μπήκαν ανταποκρίθηκαν. Είμαστε ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Από τη πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μ’ έκαναν να νιώθω Πειραιώτης, απόψε μ’ έκαναν να ανατριχιάσω.

Ο Αντσελότι θα κερδίσει και την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο εφέτος, ελπίζω να το κάνουμε και εμείς, αλλά θα είναι πιο δύσκολο. Όταν ήρθα, είπα ότι θέλω να κάνω καλύτερο τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Για τον Μήτρογλου είμαστε χαρούμενοι. Απέδειξε ότι είναι εδώ. Ο Μιλιβόγεβιτς είναι ο τέλειος παίκτης, ιδανικός για αντικαταστάτης του Σάμαρη».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact