ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αμάρτησε για τη Ferrari!

Σε μεγάλους μπελάδες με τη Δικαιοσύνη έμπλεξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αφού συνελήφθη σαν κοινός κακοποιός και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, εξαιτίας μιας πανάκριβης κόκκινης Ferrari την οποία αγόρασε, αλλά δεν του… ανήκε! Προσπάθησε όμως να την πουλήσει!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε κατηγορούμενος, όταν ο λογιστής της εταιρίας του δήλωσε «απώλεια ή κλοπή» των πινακίδων κυκλοφορίας της Ferrari, αποδείχτηκε όμως πως ουδέποτε εκλάπησαν ή χάθηκαν! Ο ποπ σταρ και ο λογιστής συνελήφθησαν την Τρίτη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σχημάτισαν ήδη δικογραφία εις βάρος τους, με την κατηγορία της ψευδούς καταγγελίας, σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 230 του Ποινικού Κώδικα. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο λογιστής του οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για την παραπάνω κατηγορία και τους άφησε ελεύθερους, ενώ διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ερευνάται η τυχόν τέλεση και άλλων αδικημάτων οικονομικής ή φορολογικής φύσης.

Ολα άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, όταν ο λογιστής της εταιρείας M2 ART, ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας και δήλωσε «απώλεια ή κλοπή πινακίδων» του πολυτελούς οχήματος, μάρκας Ferrari, κόκκινου χρώματος, που ήταν δηλωμένη στην εταιρία του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα μια πληροφορία θέλει τον λογιστή να έχει πει στην καταγγελία που έκανε πως η απώλεια – κλοπή των πινακίδων σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου το αυτοκίνητο φυλάσσεται σε μάντρα.

Σε έκθεση αυτοκινήτων

Ως όφειλαν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και τελικά διαπίστωσαν έκπληκτοι πως το πολυτελές όχημα είχε παραχωρηθεί από την εταιρεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε έκθεση πώλησης πολυτελών αυτοκινήτων που βρίσκεται στη λεωφόρο Μεσογείων 549. Αφού μίλησαν με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο είχε παραχωρηθεί προς πώληση στη συγκεκριμένη έκθεση! Μάλιστα ο υπεύθυνος της έκθεσης δεν γνώριζε τίποτε για την καταγγελία απώλειας – κλοπής των πινακίδων.

[Η κόκκινη Ferrari του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην έκθεση αυτοκινήτων στη λεωφόρο Μεσογείων]

Επειτα από έρευνες οι άντρες του νόμου κατάλαβαν πως δεν υπάρχει κλοπή ή απώλεια των πινακίδων του αυτοκινήτου, το οποίο φέρει αριθμό κυκλοφορίας ΙΚΚ 2… Φυσικά το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας. Ο τραγουδιστής πάντως φέρεται να είπε στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ότι μάλλον έχει γίνει παρανόηση και παρεξήγηση από τον λογιστή του.

Οσον αφορά τη Ferrari, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε παραγγείλει από εταιρία εισαγωγής αυτοκινήτων το συγκεκριμένο μοντέλο το 2008, το οποίο τού παραδόθηκε. Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης πέρασε το αμάξι στην εταιρεία του M2 ART, όμως ακόμα φέρεται να το χρωστά στην αντιπροσωπία στην οποία το παρήγγειλε. Ουσιαστικά δηλαδή η εταιρία του τραγουδιστή φέρεται ως κάτοχος της Ferrari, ενώ η αντιπροσωπία εισαγωγής του οχήματος έχει την ψιλή κυριότητα, αφού το αυτοκίνητο ακόμα δεν έχει πλήρως αποπληρωθεί.

Πριν από μερικούς μήνες ο καλλιτέχνης έδωσε το πολυτελές όχημα στην έκθεση της λεωφόρου Μεσογείων προκειμένου να πουληθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενημερώθηκε από την έκθεση αυτοκινήτων πως βρέθηκε αγοραστής, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 70.000 ευρώ για την αγορά της κόκκινης Ferrari.

Για την υπόθεση θα ενημερωθεί και το ΣΔΟΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει πληρωθεί το τέλος ταξινόμησης για το πολυτελές όχημα, το οποίο βέβαια ανέρχεται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι φουρτούνες του ποπ σταρ (πριν δύο χρόνια) με αδήλωτο πολυτελές σκάφος

ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει τέτοιου είδους περιπέτειες… Τον Ιανουάριο του 2012 είχε βρεθεί στο «μικροσκόπιο» των «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, λόγω του πολυτελούς ταχύπλοου με το οποίο έκανε ρομαντικές αποδράσεις στα ελληνικά πελάγη με τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν να έχει καταβάλει το ποσό των 380.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει το πολυτελές ταχύπλοο των 18 μέτρων, του οποίου η απόκτηση είχε αποτελέσει μεγάλο θέμα συζήτησης στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν για το αν το σκάφος τύπου Predator 60 με τα υπερσύγχρονα συστήματα πλοήγησης, το οποίο ήταν από τα γρηγορότερα και ομορφότερα στην κατηγορία του, ήταν ένα δώρο του Μιχάλη Χατζηγιάννη προς την πανέμορφη αγαπημένη του. Κάτι που ενίσχυε το όνομά του («Ζεμί»), που ειπώθηκε ότι προερχόταν από τα πρώτα γράμματα των μικρών ονομάτων του διάσημου ζευγαριού της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, από τον τυπικό έλεγχο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος είχε προκύψει ότι το σκάφος ήταν δηλωμένο ως επαγγελματικό και ανήκε σε ναυτιλιακή εταιρία πλοίων αναψυχής. Οταν προχώρησαν ακόμη περισσότερο οι έρευνες, οι «Ράμπο» διαπίστωσαν ότι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης ναυτιλιακής εταιρίας εμπορεύεται τυρόπιτες και ότι εμφανίζει στην Εφορία ετήσιο εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 3.000 ευρώ!

Δεσμεύτηκε

Ετσι, το πολυτελές σκάφος δεσμεύτηκε και παρέμεινε δεμένο στη μαρίνα, αφού είχε απαγορευτεί ο απόπλους μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Μόνο τότε ξεκαθαρίστηκε ότι το πολυτελές ταχύπλοο δεν ανήκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά ο τραγουδιστής το μίσθωνε για το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του Πασχάλης Μουχταρίδης!

[Το σκάφος «Ζεμί», με το οποίο ο τραγουδιστής είχε μπελάδες με το ΣΔΟΕ το 2012] 

Τι λέει για την υπόθεση ο δικηγόρος του

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την κόκκινη Ferrari του Μιχάλη Χατζηγιάννη,ο δικηγόρος του Ιωάννης Φώσκολος σε δήλωση – ανακοίνωσή του για την υπόθεση του πελάτη του αναφέρει τα εξής:

«Για το θέμα που απασχολεί σήμερα τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται σε ακινησία, δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Ολα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν θα προσκομιστούν στις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες ασχολούνται με την υπόθεση. Με την ευκαιρία σημειώνω ότι η υπόθεση βρίσκεται σε προδικαστικό στάδιο, χωρίς να έχει κανείς παραπεμφθεί σε δίκη, όπως από παραδρομή αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact