ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Συγχαίρω τον Μανώλη Γλέζο

Τον Μανώλη Γλέζο συγχαίρει ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, αναφορικά με την τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δήλωση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

«Το να υιοθετείς άκριτα την οποιαδήποτε καταγγελία και να την κάνεις πολιτικό όπλο κάνει κακό και στον ίδιο που χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους», τονίζει ο κ. Μιχελάκης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Υπάρχουν φωνές στην αντιπολίτευση που ακόμη έχουν τη λογική. Θα ήθελα στο σημείο αυτό, να αναφέρω τον Μανώλη τον Γλέζο, ο οποίος μετά την τελευταία άθλια παρέμβαση που έκαναν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές κατά συναδέλφων τους ανεξάρτητων βουλευτών, τοποθετήθηκε δημόσια και είπε ότι αυτά δεν ταιριάζουν στη λογική της Αριστεράς και παρότρυνε το κόμμα του να μη τους βάλει στις λίστες για υποψήφιους βουλευτές, όποτε γίνουν οι εκλογές. Βέβαια, το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα του προέδρου τους, των οργάνων τους, δεν μας αφορά, όμως θέλω να συγχαρώ τον Μανώλη τον Γλέζο για την τοποθέτησή του αυτή», προσθέτει.

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτιμά ότι «η αριθμητική της Βουλής το επιτρέπει, δηλ. υπάρχουν ακόμη προϋποθέσεις» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Θα κάνουμε υπομονή έως τις 29 του μηνός για το τελικό αποτέλεσμα» προσθέτει.

Ο κ. Μιχελάκης αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία: «Όχι. Το λέω κατηγορηματικά, το έχει πει κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός. Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα είναι εξαιρετική υποψηφιότητα. Δεν έχω ακούσει όλο αυτό το διάστημα στο δημόσιο διάλογο που έχει γίνει, από κανένα κόμμα, καμιά πολιτική παράταξη, το παραμικρό κατά της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα» σημειώνει ο κ. Μιχελάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί για «αδιαλλαξία τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, που ουσιαστικά τις απομονώνει πολιτικά και ειδικά από την κοινωνία, η οποία αυτή τη στιγμή σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έγιναν δείχνει ότι δεν πιστεύει πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν λύση στα όποια προβλήματα».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact