ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μονόπετρο για την Πόπη Μαλλιωτάκη στην Πόλη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη πέρασε ονειρεμένες στιγμές στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Αλβέρτο, σε ένα γαμήλιο ταξίδι πριν από τον γάμο! Εκεί, το ζευγάρι, που φαίνεται πως είναι μες στα μέλια από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του, αγόρασε τις βέρες για τον επικείμενο γάμο του και αντάλλαξε δαχτυλίδια και άλλα δώρα. Για μία εβδομάδα βρέθηκε η γνωστή Ποπάρα στη γεμάτη μοναδικές εικόνες και αρώματα Κωνσταντινούπολη και δεν κρύβει τη χαρά της γι’ αυτό το ταξίδι, το οποίο η ίδια χαρακτήρισε αξέχαστο.

«Πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Φίλιππο και τον γιο μου, τον Βασιλάκη, και περάσαμε υπέροχα. Αν και δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη, η απόδρασή μας αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί και ταξίδι του μέλιτος, αφού τα πάντα ήταν τόσο όμορφα και τρυφερά! Επισκεφθήκαμε όλα τα αξιοθέατα όπως είναι η Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, το Τοπ Καπί, ενώ κάναμε και μια κρουαζιέρα στον Βόσπορο» δηλώνει η τραγουδίστρια στην «Espresso» και αποκαλύπτει ότι στην Κωνσταντινούπολη, εκτός από αναψυχή, πήγαν για να αγοράσουν και τις βέρες του γάμου τους, που πήρε μια μικρή αναβολή, αλλά αναμένεται οσονούπω.

Από λευκόχρυσο

«Οι βέρες που επιλέξαμε είναι από λευκόχρυσο και ήδη τις φοράμε στο αριστερό χέρι, αφού ο αρραβώνας μας θα παραταθεί για λίγο ακόμη, μέχρι να βρούμε την κατάλληλη ημερομηνία του γάμου μας» εξηγεί η τραγουδίστρια. Να προσθέσουμε ότι στην Κωνσταντινούπολη το ζευγάρι αγόρασε -εκτός από τις βέρες- και δαχτυλίδια που πρόσφερε ο ένας στον άλλον. Οπως βλέπετε στη φωτογραφία, το μονόπετρο που αγόρασε ο Φίλιππος για την καλή του είναι μια μικρή… διαμαντοκοτρόνα μαζί με πολλά μπριγιάν και του στοίχισε 3.000 ευρώ. Επίσης, το ζευγάρι αγόρασε δερμάτινα και τσάντες (για τα οποία φημίζεται η Τουρκία) και άλλα αναμνηστικά δώρα για φίλους και συγγενείς.

Οι διακοπές σε Βόλο και Σκιάθο

ΜΕΤΑ την Κωνσταντινούπολη η Πόπη Μαλλιωτάκη συνέχισε τις διακοπές της στον Βόλο (όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο Φίλιππος), αλλά και στην καταπράσινη Σκιάθο. Η τραγουδίστρια ανέβασε μάλιστα στο Instagram (το οποίο έχει ξεκινήσει να χειρίζεται κι έχει ξετρελαθεί) φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, στις οποίες εικονίζεται με μαγιό, και όπως μας λέει η ίδια, είναι περήφανη για το κορμί της, που είναι φυσικό, δηλαδή χωρίς πλαστικές επεμβάσεις και photoshop…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact