ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

“Μου βρήκαν φύσημα στον πνεύμονα”: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Ασημίνα του MasterChef μετά τις 2 αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι από τα κορίτσια που έχουν μείνει περισσότερο στη μνήμη των τηλεθεατών από τους 5 κύκλους του MasterChef που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, είναι σεφ σε βίγκαν μαγαζί και έχει βγει ελάχιστα στην τηλεόραση είτε για να μιλήσει είτε για να συμμετέχει σε κάποια εκπομπή.

Το πρωινό της Δευτέρας την είδαμε στο Happy Day, όπου αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που αφορά στην αναπνοή της.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του 3ου MasterChef έκανε μια επέμβαση στη μύτη της, στο διάφραγμα, που δεν πήγε καλά και μετά από τρεις μήνες αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη. Ούτε αυτή είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Έτσι, ταλαιπωρείται πολύ, δυσκολεύεται να ανασάνει, την πιάνουν κρίσεις πανικού και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά των γιατρών.

«Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε.

Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι.

Ζορίζομαι ακόμα και τώρα.

Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν.

Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό.. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact