ΚΟΣΜΟΣ

Μπάμπα Βάνγκα: Οι «προφητείες» της για το 2023 προκαλούν σοκ

Το βρετανικό Sky News ανακάλυψε μία ξεχασμένη προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα η οποία δεν είχε ακουστεί στο παρελθόν για το 2023 όπου αναφέρεται ένα καθόλου αισιόδοξο μέλλον για τον πλανήτη, αφού προβλέπεται ότι θα καταστραφεί από μία τεράστια ηλιακή καταιγίδα, ή από πτώση ενός αστεροειδούς ή από χρήση βιολογικών όπλων ή και από τα τρία μαζί.

Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί έχει μείνει γνωστή ως μία από τις σημαντικότερες «προφήτισσες».

Είναι αρκετά δημοφιλής σε πολλές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Τουρκία και απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με τις προβλέψεις που έχει κάνει.

Τι έχει ισχυριστεί για το 2023; Σύμφωνα με ρεπόρτερ από το Sky News, η μυστηριώδης γιαγιά από την Βουλγαρία έχει ισχυριστεί πως τη νέα χρονιά θα σημειωθεί ηλιακή καταιγίδα, που θα προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και οι ενδοεπικοινωνίες θα διακοπούν σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν συμβαίνουν συχνά, οι ηλιακές καταιγίδες δεν είναι πρωτόγνωρες. Νωρίτερα φέτος ένα ηλιακό σωματίδιο και μια γεωμαγνητική καταιγίδα οδήγησαν στην αστοχία ενός δορυφόρου Starlink. Ωστόσο, αν συμβεί μια ηλιακή καταιγίδα στο διαμέτρημα της πρόβλεψης της Μπάμπα Βάνγκα, θα έβλαπτε τη ζωή στη Γη.

Ένα ακόμα γεγονός που έχει προβλέψει η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είναι η πτώση ενός αστεροειδούς στον πλανήτη, που θα προκαλέσει τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές.

Εδώ θα πρέπει να πούμε πως η πτώση αστεροειδούς είναι όντως μία τρομακτική υπόθεση. Ένας αστεροειδής με διάμετρο ενός χιλιομέτρου μπορεί να καταστρέψει λόγω της κινητικής του ενέργειας μία ολόκληρη ήπειρο και να θέσει τις υπόλοιπες σε «πυρηνικό χειμώνα» λόγω της σκόνης που θα σηκώσει και θα καλύψει τον Ήλιο.

Δεν είναι κάτι αδύνατο να συμβεί καθώς έχει συμβεί στο παρελθόν στην εποχή των Δεινοσαύρων όταν και μία τέτοια πτώση ουσιαστικά τους εξάλειψε λόγω πείνας.

Το ζήτημα είναι αν η Ανθρωπότητα θα αρπάξει κι αυτή τον «μουτζούρη» πριν να μπορέσει να εξελιχθεί τεχνολογικά σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία τέτοια απειλή.

Σημειώνεται ότι και στην Αποκάλυψη αναφέρεται ο Άψινθος ένα αστέρι που θα λαμπαδιάσει τον πλανήτη.

Στο κεφάλαιο Η’ της αποκάλυψης αναφέρεται:

«Και ο τρίτος Αγγελος εσάλπισε και έπεσε ένα μεγάλο αστέρι από τον ουρανό που καιγόταν σαν λαμπάδα

Και έπεσε στο 1/3 των ποταμών και στις πηγές των υδάτων. Και το όνομα του αστέρος είναι ΑΨΙΝΘΟΣ.

Και έγινε το 1/3 των υδάτων σε άψινθο και πολλοί από τους ανθρώπους απέθαναν από τα ύδατα διότι επικράνθησαν».

Η τελευταία της πρόβλεψη για τη νέα χρονιά αφορά τη χρήση βιολογικών όπλων και, δεδομένου του σημερινού γεωπολιτικού κλίματος, αυτό δεν είναι απίθανο καθώς όλες οι υπερδυνάμεις του πλανήτη θα προτιμούσαν να χρησιμοποιήσουν βιολογικά όπλα και όχι πυρηνικά, ώστε οι επιζώντες να έχουν υποδομές και κτίρια για να ζουν.

Για την ιστορία, η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και πέθανε το 1996 στη Βουλγαρία. Από μικρή ηλικία τυφλώθηκε και ήταν σχεδόν αγράμματη.

Παρόλο που έφυγε από τη ζωή εδώ και 26 χρόνια, δίχως να αφήσει πίσω της κάποια χειρόγραφη σημείωση ή βιβλίο, οι «προφητείες» της ακόμη βρίσκουν ακόμη απήχηση.

Μεταξύ άλλων, φέρεται η Μπάμπα Βάνγκα να έχει προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου, την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα ως προέδρου των ΗΠΑ, το Brexit, τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν και την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact