ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι: Από τα «φρέσκα» κορίτσια των μπούνγκα-μπούνγκα στις… ώριμες κυρίες


Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας χάρισε κοσμήματα σε φανατική θαυμάστριά του έξω από το ίδρυμα ηλικιωμένων όπου εκτελεί κοινωφελή εργασία

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστή η αδυναμία του στα νεαρά, φρέσκα κορίτσια τα οποία αντάμειβε για τις υπηρεσίες τους με κοσμήματα και μερικές χιλιάδες ευρώ.

Τώρα, όμως, που… σοβαρεύτηκε στο πλευρό της αγαπημένης του Φραντσέσκα Πασκάλε, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άλλαξε ρότα και πλέον δωρίζει κοσμήματα σε πιο ώριμες γυναίκες.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας κάθε Παρασκευή επισκέπτεται το ίδρυμα για ηλικιωμένους «Ιερή Οικογένεια», όπου εκτελεί κοινωφελή εργασία έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση Mediaset.

Ωστόσο, κάθε φορά που ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς αναχωρεί από το κέντρο περίθαλψης τον περιμένει μία φανατική θαυμάστριά του, η οποία του εκφράζει τον θαυμασμό και την αγάπη της με κάθε τρόπο.

Οι πρώτες… εκρήξεις αγάπης της κυρίας, έγιναν ευχάριστα δεκτές από τον Μπερλουσκόνι, όμως, η επιμονή της μάλλον τον ενόχλησε, με αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα να την παρακαλέσει σε έντονο ύφος να μην επιστρέψει στο ίδρυμα.

Εντούτοις, μία εβδομάδα μετά ο πρώην Καβαλιέρε μάλλον μετάνιωσε για τον… σκληρό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κυρία και έτσι σκέφτηκε να την «καλοπιάσει» με δώρο ένα κόσμημα.

Λίγη ώρα αφότου το αυτοκίνητό του, λοιπόν, βγήκε από το γκαράζ του ιδρύματος, ο Μπερλουσκόνι κατέβασε το παράθυρο και κάλεσε την Μαρί Νοέλ Τζοιτσέκι να πλησιάσει.

Η γυναίκα, η οποία είναι φανατική υποστηρίκτρια του μπερλουσκονικού κόμματος Φόρτζα Ιτάλια, αρχικά αρνήθηκε να πλησιάσει ίσως από πείσμα που ο αγαπημένος της την είχε απορρίψει, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Μπερλουσκόνι επέμεινε και της είπε ότι θα της τηλεφωνήσει, ενώ της έδωσε μία τσάντα από το γνωστό κοσμηματοπωλείο Damiani, που περιείχε διάφορα κοσμήματα, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

«Θα δεις θα σου αρέσουν», είπε στην… πασιονάρια, η οποία βρισκόταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης από τη συγκίνηση.

Η Τζοιτσέκι με τα μάτια υγρά από την ταραχή, δήλωσε στους δημοσιογράφους που κατέγραψαν την «επανασύνδεση» του περίεργου αυτού… ζευγαριού, πως δεν ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα με την παρουσία της έξω από το ίδρυμα, αλλά επιθυμούσε με τον τρόπο της να δείξει την υποστήριξή της στον Μπερλουσκόνι.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact