ΖΩΔΙΑ

Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη και μέχρι τις 22/12 όλα τα ζώδια επηρεάζονται

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο του Τοξότη δεν είναι ιδιαίτερα συμβατό με τη γήινη και προσγειωμένη φύση σας, όμως πάντα είναι ένα ζώδιο που σας συγκινεί και σας ενθουσιάζει με την ενέργειά του. Για σας τους Ταύρους η περίοδος του Τοξότη συνδέεται με θέματα που αφορούν στα οικονομικά, αλλά και την ερωτική σας ζωή και για να είμαι πιο ακριβής, τα βαθιά σας συναισθήματα στις σχέσεις. Από τώρα μέχρι τις 21/12 θα εξετάσετε προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στις οικονομικές σας συναλλαγές, οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, κάρτες, οφειλές, κληρονομιές, επενδύσεις, ασφάλειες, προσδοκώντας να κλείσετε «τρύπες» και να βρεθείτε με κέρδη. Από την άλλη, είναι μια περίοδος εμβάθυνσης στις προσωπικές σχέσεις και στις νέες γνωριμίες με ερωτικό-σεξουαλικό χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Τοξότης είναι το απέναντι ζώδιο από το δικό σας και η αλήθεια είναι ότι μοιράζεστε αρκετά κοινά μαζί του. Όταν έρχεται η εποχή του Τοξότη για σας αυτό σημαίνει «σχέσεις». Είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας σχέσεις είτε για τις επαγγελματικές. Και πράγματι μέχρι τις 21/12 κάποιοι από σας μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση, μπορεί να κάνετε έναν στενό φίλο, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία. Οι προτάσεις θα είναι αρκετές. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν δεόντως αυτό το διάστημα, στο οποίο θα νιώθετε ότι πολλά εξαρτώνται από εκείνους κι όχι από σας. Το στοίχημα της περιόδου του Τοξότη που είναι πιο εξωστρεφής, είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο εγώ και το εμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δουλειά, οι καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες στο σπίτι και την οικογένεια, οι σπουδές ή ό,τι άλλο κάνετε καθημερινά και του αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο, θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτή τη περίοδο. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε μια πιο κοπιαστική καθημερινότητα με χιλιάδες πράγματα να ασχοληθείτε κάθε της στιγμή. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, κάνοντας έναν έλεγχο υγείας ή υιοθετώντας πιο υγιεινή διατροφή και κάποιες ώρες εκγύμνασης σε εβδομαδιαία βάση. Στα θέματα της δουλειάς μπορεί να γίνετε πιο παραγωγικοί και να έχετε επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Τοξότη, μέσα στον τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου που κυβερνά την ερωτική σας ζωή, το σεξ, τη διασκέδαση, τα χόμπι, τα σπορ, τη φήμη, τα παιδιά. Κι αν μη τι άλλο, αυτό είναι πάντα καλά νέα για το ζώδιο σας που αγαπά την καλή ζωή. Ένας νέος κόσμος εμπειριών ανοίγεται μπροστά σας και περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψουν φλερτ, να έχετε πιο όμορφες στιγμές με τους φίλους, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και γενικά θα αυξηθούν οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Θα είναι μια ευχάριστη επιρροή μέσα σε ένα αρκετά κουραστικό πλαίσιο των τελευταίων εβδομάδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντίθετα με την εξωστρεφή κι ενθουσιώδη φύση του Τοξότη που περνά ο Ήλιος, για το δικό σας ζώδιο είναι μια περίοδος με έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και είναι πιο εσωστρεφής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι αρνητικό, απλώς η εποχή του Τοξότη σας καλεί να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στο σπίτι σας, να περάσετε χρόνο με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, να συνδεθείτε με τις ρίζες σας και να εστιάσετε στο παρελθόν. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να ξεκουράζεστε πιο πολύ για φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά και να περιποιηθείτε το περιβάλλον του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και την απόφαση για μια μετακόμιση.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο ενθουσιώδης, εξωστρεφής, επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά για το δικό σας ζώδιο που θα διαρκέσει μέχρι τις 21/12. Η εποχή του Τοξότη σας βρίσκει σε μια φρενίτιδα από πλευράς ρυθμών, με πολλές επαφές, συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα, συσκέψεις, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, εμπορικές δοσοληψίες, αγορές μέσων επικοινωνίας ή μεταφορικών μέσων. Από την άλλη, μπορεί να έχετε πολλές επαφές με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες. Να ακούσετε διαφορετικές γνώμες, απόψεις, εμπειρίες και φυσικά επειδή είμαστε και στην εορταστική περίοδο, να εκμεταλλευτείτε τον κοινωνικό χαρακτήρα αυτής της εποχής που ταιριάζει ιδιαίτερα στο ζώδιο σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact