ΖΩΔΙΑ

Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη και μέχρι τις 22/12 όλα τα ζώδια επηρεάζονται

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γενέθλια σας έφτασαν στο τέλος τους και τώρα είναι η στιγμή να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των σχέσεων, των οικονομικών. Πρέπει να δείτε τι είναι σημαντικό για σας και να βάλετε προτεραιότητες, δίνοντας την ενέργεια σας σε αυτά που είναι πραγματικά ουσιώδη. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε τροποποιήσεις, αλλαγές και οτιδήποτε χρειάζεται για να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά, αλλά να εστιάσετε και στην αύξηση των κερδών σας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχετε και μια νέα πρόταση που να έχει κι ένα ιδιαίτερα θετικό οικονομικό όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά η εποχή σας αγαπητοί μου Τοξότες. Τα γενέθλια σας, η προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Είναι η στιγμή να κάνετε τους απολογισμούς σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δείτε τι καινούριο θέλετε να υλοποιήσετε στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Είναι μια νέα δουλειά; Μια νέα σχέση; Θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον κλάδο που δραστηριοποιείστε; Να ανοίξουν οι δουλειές σας και να επεκταθείτε; Ή να πάρετε ένα πτυχίο; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, η καινούρια γενέθλια χρονιά σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να τον υλοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Το σημαντικό είναι να πάρετε την απόφαση και να θέσετε τους σωστούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα κάθε χρόνο όταν ξεκινά η εποχή του Τοξότη, λίγο πριν αρχίσουν τα δικά σας γενέθλια, ξεκινά μια πιο εσωτερική, εσωστρεφής και μοναχική περίοδος για σας. Σε αυτό το διάστημα το σύμπαν σας καλεί να ηρεμήσετε λίγο, να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να ασχοληθείτε με την υγεία σας σωματική και πνευματική, να ξεκουραστείτε και φυσικά να κάνετε τους απολογισμούς σας για τη χρονιά που φεύγει, κοιτάζοντας όχι μόνο τα δύσκολα, αλλά και όλα αυτά που καταφέρατε για να φτάσετε εδώ. Δεν είναι μια περίοδος που πρέπει να πιέσετε τα πράγματα, απλά να απολαύσετε τη διαδρομή της ζωής σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact