ΖΩΔΙΑ

Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη και μέχρι τις 22/12 όλα τα ζώδια επηρεάζονται

Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και ξενικά αυτή η περίοδος που όλοι οι Τοξότες γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, αλλά όλα τα ζώδια επηρεάζονται.

Όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr η εποχή του Τοξότη είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε στάση και φιλοσοφία ζωής, να βρούμε νέους δρόμους και νέες προοπτικές.

Να ανοίξουμε νέους ορίζοντες κι αφού και φέτος δεν καταφέρνουμε να ανοίξουμε τόσο πολύ τους γεωγραφικούς μας ορίζοντες, λόγω των περιορισμών, ας ανοίξουμε τουλάχιστον τους πνευματικούς μας ορίζοντες.

Καιρός να στοχεύσουμε ψηλά σε νέες φιλοδοξίες και στόχους και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν, για νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Η επιρροή της έκλειψης στον Τοξότη

Φέτος η πορεία του Ήλιου στον Τοξότη συμπίπτει με την τελευταία έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο αυτό, καθώς από την επόμενη χρονιά οι εκλείψεις μετακινούνται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν όλους μας ανεξαρτήτως ζωδίου, αφού σε κάθε ωροσκόπιο κάπου έχουμε όλοι αυτά τα δυο ζώδια.

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς

Στις 4 Δεκεμβρίου 2021 θα σχηματιστεί η τελευταία έκλειψη για το 2021 και η τελευταία έκλειψη στον Τοξότη για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μια ολική Ηλιακή έκλειψη, που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στις 12ο 22΄ μοίρες του Τοξότη. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στις ζωές τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια με απόκλιση 2 μοιρών. Η έκλειψη δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας, ενώ καλύπτει την Ανταρκτική.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 29/11/2021

Στην πορεία του στον Τοξότη ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στις 29 Νοεμβρίου 2021, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στην 01/12/2021

Η θετική όψη εξαγώνου του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δίνει υπομονή, επιμονή στους στόχους, υπευθυνότητα και ισχυρές ηθικές αξίες. Ως όψη είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχουμε τους στόχους μας, καθώς θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και πρακτικοί. Είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσουμε σοβαρά και δύσκολα καθήκοντα. Ακόμη, είναι μια όψη για να δείξουμε τις φιλόδοξες τάσεις μας και να αναλάβουμε αρχηγικές θέσεις. Εξαιρετική όψη για να ζητήσουμε συμβουλές από επαγγελματίες ή άτομα με εμπειρία. Επηρεάζει θετικά: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 12/12/2021

Στις 12 Δεκεμβρίου 2021 ο Ήλιος στην πορεία του στον Τοξότη θα συναντήσει σε τετράγωνο ακριβείας τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή είναι μια επιρροή που δημιουργεί σύγχυση, άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις, ενώ και η κρίση μας θα είναι κάπως θολωμένη. Η όψη αυτή σχετίζεται και με σκάνδαλα, κυρίως στην πολιτική και οικονομική ζωή, με εξαπατήσεις, ψεύδη. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Τοξότες με γενέθλια από 9 έως 13 Δεκεμβρίου, οι Ιχθύες με γενέθλια από τις 8 έως τις 13 Μαρτίου, οι Δίδυμοι με γενέθλια από τις 9 έως τις 13 Ιουνίου και οι Παρθένοι από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 20/12/2021

Μια από τις πολύ θετικές όψεις του Ήλιου είναι το εξάγωνο με τον Δία. Συνήθως φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχισμένες στιγμές για όσους επηρεάζει. Είναι μια καλή στιγμή να επιτύχουμε στόχους, να ξεκινήσουμε νέα επαγγελματικά πρότζεκτ, να είμαστε γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους και εκείνοι σε μας. Είναι μια στιγμή που εμφανίζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης που μπορεί να μας βοηθήσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Εξαιρετική όψη για σπουδές, ταξίδια, κοινωνικές και δικαστικές υποθέσεις. Επηρεάζει θετικά τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων της φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης και των ζωδίων του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

ΚΡΙΟΣ

Το ζώδιο του Τοξότη είναι ένα φιλικό προς το δικό σας πύρινο ζώδιο και όταν έρχεται η εποχή του πάντα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γίνεστε πιο τολμηροί και πιο αποφασιστικοί ψάχνοντας την επόμενη περιπέτεια σας ή το επόμενο ταξίδι. Το να αλλάξετε παραστάσεις είτε πηγαίνοντας σε μια άλλη χώρα, μια άλλη πόλη ή ακόμη και στο νεοφερμένο καφέ ή εστιατόριο της πόλης σας, είναι κάτι που σας ενθουσιάζει αυτή την περίοδο. Το ίδιο και το να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να ψάξετε τι καινούριο θα σπουδάσετε ή πώς θα ακονίσετε τις ικανότητες και το μυαλό σας. Νέοι άνθρωποι θα μπουν πιο εύκολα στη ζωή σας και μολονότι ως μεταβλητό το ζώδιο του Τοξότη δεν υπόσχεται ότι θα μείνουν για πάντα, σίγουρα υπόσχεται ότι έχουν να σας διδάξουν κάτι καινούριο όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για σας τους ίδιους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact