ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπόμπι Μπράουν υπογράφει με τον Ολυμπιακό για μια κορυφαία θέση στην Ευρωλίγκα

@olympiacosbc

Ένας μήνας περίπου έχει περάσει από την υπογραφή συμβολαίου του Ολυμπιακού με το Μπόμπι Μπράουν.

Ο Αμερικανός παίκτης ήρθε λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών για την Ευρωλίγκα, αποδεικνύοντας ότι σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι η πρωτιά στη διοργάνωση.

Ο 34χρονος μπασκετμπολίστας έπαιζε στο NBA για τους Ρόκετς, μέχρι και τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Μετά την αποδέσμευση του συμβολαίου του, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μπράουν δεν είναι άλλωστε άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς την περίοδο 2010-2011 έπαιζε στον Άρη.

Αλλά εκεί που έχει αφήσει ιστορία, είναι στην Ευρωλίγκα. Παίζοντας για τη Σιένα, ήταν ο καλύτερος σκόρερ της σεζόν 2012- 2013 με μέσο όρο 18,8 πόντους ενώ την ίδια χρονιά σ’ ένα παιχνίδι ενάντια στη Φενερμπαχτσέ σημείωσε 41 πόντους.

Παίχτης πολυβόλο, που ξέρει να βρίσκει το δρόμο του για το καλάθι. Αυτός είναι άλλωστε ο κυριότερος λόγος που τον επέλεξε η ομάδα του Πειραιά.

Η ηγεσία του Ολυμπιακού δεν επαναπαύθηκε από την καλή θέση που έχει στην Ευρωλίγκα και αποφάσισε να ενισχύσουν το ρόστερ της παίκτες που σκοράρουν δυνατά.

Ο αρχηγός Σπανούλης είναι ο βασικότερος φυσικά αλλά ακόμα και ο κορυφαίος διεθνής πρέπει να ξεκουράζεται λίγο! Πιο δυνατό παίξιμο και ολοκλήρωση ευκαιριών ψάχνει η ομάδα μέσω του Μπόμπι Μπράουν για να κυνηγήσει την 1 η θέση στην Ευρώπη.

Πράγμα όχι και τόσο δύσκολο, μιας και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Τρίτος πια στη βαθμολογία, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βαδίζει ακάθεκτος για την εξασφάλιση της συμμετοχής του στο Final Four. Πρώτη του βαθμολογικού πίνακα, η ρώσικη ΤΣΣΚΑ που μετράει 22 νίκες, έχοντας μόνο 5 ήττες και είναι πια σίγουρο ότι θα τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα.

Τη δεύτερη θέση έχει η Φενερμπαχτσέ που τα πάει πολύ καλά στη διοργάνωση έχοντας 19 νίκες και 8 ήττες.

Η «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην 4 η θέση αλλά σε μετράει τις ίδιες νίκες και ήττες με τον Παναθηναικό, τη Ζαλγκίρις και την Χίμκι.

Δυνατές ομάδες, που διεκδικούν επάξια μια θέση στο Final Four του Βελιγραδίου, με μόνο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ξεμακραίνει βαθμολογικά προς το παρόν.

Η μάχη για την τελική φάση των τεσσάρων θα δοθεί στα επόμενα ματς και ο Μπόμπι Μπράουν θα αποδείξει εάν ο Ολυμπιακός έκανε καλά που τον πήρε στο δυναμικό του…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact